Ostalo > Offtopic

Rerna

<< < (2/3) > >>

Milenadiao:

--- Citat: Стеван_Ч  Maj 22, 2013, 06:38:51 posle podne ---Hahaha evo sad doso sa treninga pa cu da pecem. Aj Boze pomozi. :D

--- Kraj citata ---

Ubaci malo vode ako pečeš u plehu, da ti se meso ne isuši i ostanu neki komadići sićušni tvrdi kao plastika. Jestivo, ali mnogo bljak i boli stomak :D

Stevan Čerubdžić:

--- Citat: Milenadiao  Maj 22, 2013, 06:42:51 posle podne ---
--- Citat: Стеван_Ч  Maj 22, 2013, 06:38:51 posle podne ---Hahaha evo sad doso sa treninga pa cu da pecem. Aj Boze pomozi. :D

--- Kraj citata ---

Ubaci malo vode ako pečeš u plehu, da ti se meso ne isuši i ostanu neki komadići sićušni tvrdi kao plastika. Jestivo, ali mnogo bljak i boli stomak :D

--- Kraj citata ---
Stavio sam alu foliju preko tepsije a u kesu meso. A mogu ti reci da sam danas u mikrotalasnoj pekao nekih 400 grama belog, u onoj vatrostalnoj posudi na 15 min i 800w i ne mogu ti opisati koliko je dobro bilo. :D Ali ne bi ja bio ja da ne probam i iz rerne :D

Stevan Čerubdžić:
Milena pazi sta sta se desava, naduvala se kesa i sad dodiruje one gornje grejace u rerni. Jel to ok? :-)

Milenadiao:
Hahahha, treba da se naduje, e sad da li će pući jer je došla do grejača ne znam. Daj začas otvori i spusti za jedan nivo ispod rešetku celu ;) što je sigurno, sigurno je

Stevan Čerubdžić:
:D evo jesam, nije pukla ali skoro xD... a po mirisu koji se oseti iz rerne ide mi voda na usta :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju