Ostalo > Offtopic
KADA SRANJE HOCE-ONDA HOCE
Pedja_Petrovic:
--- Citat: bojan lepojevic Jun 04, 2013, 09:20:07 pre podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic Jun 04, 2013, 09:08:26 pre podne ---
--- Citat: vlada sin Jun 04, 2013, 09:06:15 pre podne ---Sve najbolje Pedja, upisi fudbal 2 meseca i eto te kao nov.
--- Kraj citata ---
hvala
a na fudbal..da..da..
nisam ga igrao ni kao dete
--- Kraj citata ---
Realno, kosarka ti mnogo vise odgovara :D
--- Kraj citata ---
tacno
nekada bio najbolji play u ligi za skole
zavrsio na republickom
davao po 7-8 trojka u to vreme
naravno,idol bio drazen petrovic
protivnicki treneri ludili od mene
kada smo krenuli u gimnaziju,malo sam pretrao sa misicnom masom :D i tu je bio kraj..hahhahahaah
ozbiljno ti pricam za ovo...
proglasen sam za najboljeg play-a rep takmicenja osnovnih skola u Hrv..
bojan lepojevic:
hehehe eto, ne moze covek ni da se nasali sa njim :P
Naravno da nije nemoguce, ali bez visine su sanse za uspeh jebeno male..i sam se lozio na kosarku i islo mi super, al kad jedan Maravic koji je u to vreme DOMINIRAO u svim klubovima nije prosao nijednu ozbiljniju selekciju zbog 177cm, nisam hteo da se busam previse :)
Kasnije je ta visina, po pravilu, odradjivala svoj deo posla, tako da su samo izuzetni imali nekakvog uspeha.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: bojan lepojevic Jun 04, 2013, 10:19:12 pre podne ---hehehe eto, ne moze covek ni da se nasali sa njim :P
Naravno da nije nemoguce, ali bez visine su sanse za uspeh jebeno male..i sam se lozio na kosarku i islo mi super, al kad jedan Maravic koji je u to vreme DOMINIRAO u svim klubovima nije prosao nijednu ozbiljniju selekciju zbog 177cm, nisam hteo da se busam previse :)
Kasnije je ta visina, po pravilu, odradjivala svoj deo posla, tako da su samo izuzetni imali nekakvog uspeha.
--- Kraj citata ---
ma naravno
ali nisam se ja nikada nesto posebno lozio na kosarku
vise sam voelo da odem na "tavan" kod losa i uradim 5 serija bencha na jelovoj fosni nego da treniram basket.
ovo je bilo ono...u stvari znao sam da nemam tu nikaku perpsektivu pa se nisam ni lozio
ma u stvari tada smo bili klinci i q..c smo znali sta je za nas sta nije
ja sam znao da je jedna Andrea bila zaljubljena u Stalonea,a ja u Andreu i eto...odlucio decko da malo uradi bidzer i dojke.:D
bojan lepojevic:
--- Citat: Pedja_Petrovic Jun 04, 2013, 10:33:53 pre podne ---
--- Citat: bojan lepojevic Jun 04, 2013, 10:19:12 pre podne ---hehehe eto, ne moze covek ni da se nasali sa njim :P
--- Kraj citata ---
ma naravno
ali nisam se ja nikada nesto posebno lozio na kosarku
vise sam voelo da odem na "tavan" kod losa i uradim 5 serija bencha na jelovoj fosni nego da treniram basket.
ovo je bilo ono...u stvari znao sam da nemam tu nikaku perpsektivu pa se nisam ni lozio
ma u stvari tada smo bili klinci i q..c smo znali sta je za nas sta nije
ja sam znao da je jedna Andrea bila zaljubljena u Stalonea,a ja u Andreu i eto...odlucio decko da malo uradi bidzer i dojke.:D
--- Kraj citata ---
Znao sam da si zato poceo da vezbas hahaha
Jbg moja generacija je rasla uz Konana i Terminatora(Himena i ove nacrtane heroje da ne pominjem) tako da izbor nije mogao da bude drugaciji :D
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---Znao sam da si zato poceo da vezbas hahaha
--- Kraj citata ---
a
ehh..svi smo mi pomalo sly stallone ;D ;D
i svako od nas je bar jednom u zviotu imao neku svoju Andreu...hahhahahahahhahahahaha
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju