General Bodybuilding Discussion > Članci

TEŽINA ILI KONTRAKCIJA?

<< < (3/8) > >>

damirjam:
Treba razgraniciti prije svega ciljeve..Za sta ko vjezba i koji je primarni cilj..naravno da PL nije cilj da ima izvajano tijelo..isto tako nekom nije u cilju da bude zvijer i da dize najvise u teretani...ja licno preferiram atletsku gradju jer sam izgleda i genetski najblizi toj gradji...a neko ko ima predispozicije da dize 200kg na benchu zasto da ne....Tekst je ekstra...

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---i dokle vise sa tom pricom tezina ne gradi misice?

--- Kraj citata ---

dok god je to dokazno na milion primera :) :)

--- Citat ---a progres je ono sto te gradi,
--- Kraj citata ---

progres je reuzlatat -koji se vidi  ;) ;)

aleksandar84:
Ok Pedja, ispravi me ako gresim, ali ti nisi oduvek trenirao ovako kako danas treniras? Koliko se secam trenirao si heavy duty sistem, cini mi se da si pricao i o povredi ledja zadobijenoj na teskom cucnju?

milan0507:
Jeste,ali  preteruje se sa glupim pricama o egu I dizanju kilaza,nepravilnoj formi I sl. Zastomse automatski misli da se forma kvari na tezinama,?poenta je da se ne kvari.
Zasto neko ne bi radio desetku sa velikom tezinom,ako vec moze?
Mislis da su Klancir, Jadran, Vukicevic I sl neznalice kad onako tovare u offsezoni?  Onakva gustina I tvrdoca se ne dobija od benca sa 60kg. A mozda I ja gresim :-)

Pedja_Petrovic:

--- Citat: aleksandar84  Maj 31, 2013, 04:17:26 posle podne ---Ok Pedja, ispravi me ako gresim, ali ti nisi oduvek trenirao ovako kako danas treniras? Koliko se secam trenirao si heavy duty sistem, cini mi se da si pricao i o povredi ledja zadobijenoj na teskom cucnju?

--- Kraj citata ---
evo ispravljam
jesam jer nisam znao ono sto sada znam i trenurijauci tako sam stagnirao 3 god :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju