Ostalo > Offtopic
GDE SU...? STA RADE...?
bajic:
--- Citat: dr_rapid Novembar 01, 2006, 08:05:04 posle podne ---Dulse, a i bogami Witch ne vidjamo tako cesto (na forumu), i natasa fali koliko sam primetio.
--- Kraj citata ---
Poslednja vest....Dulse se vraca u jato.....SUPER!!!!!!
dulse:
Na nagovor starog i dobrog nam Bajketa ponovo sam tu :D
Verujem da su vam moji komentari, koji su doduse najcesce krasili offtopic, veoma nedostajali, stoga cu vas udostojiti istih u buducnosti :lol:
bajic:
--- Citat: dulse Decembar 06, 2006, 12:37:45 pre podne ---Na nagovor starog i dobrog nam Bajketa ponovo sam tu :D
Verujem da su vam moji komentari, koji su doduse najcesce krasili offtopic, veoma nedostajali, stoga cu vas udostojiti istih u buducnosti :lol:
--- Kraj citata ---
Hvala ne treba cvece......
Pedja_Petrovic:
--- Citat: dulse Decembar 06, 2006, 12:37:45 pre podne ---Na nagovor starog i dobrog nam Bajketa ponovo sam tu :D
--- Kraj citata ---
....
NA NAGOVOR????????
CEMU TU??...JEL TE NEKO RASPIZDIO ODJE KADA SI DONELA TAKO RADIKALAN POTEZ I NAPUSTILA NASU FAMILIJU
Zoka:
--- Citat: Pedja_Petrovic Decembar 06, 2006, 07:08:20 pre podne ---
--- Kraj citata ---
....
NA NAGOVOR????????
CEMU TU??...JEL TE NEKO RASPIZDIO ODJE KADA SI DONELA TAKO RADIKALAN POTEZ I NAPUSTILA NASU FAMILIJU
--- Kraj citata ---
jes vala.. sto ode?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju