General Bodybuilding Discussion > Članci

UPOTREBA ANABOLIKA U PROFESIONALNOM SPORTU

<< < (3/5) > >>

damirjam:
Sto covjek vise trenira i posvecuje se svome tijelu onda sve vise shvatam da je ono sto nam se plasira u medijima o sportu(u svim sportovima) kad je upotreba anabolika u pitanju, samo jedna velika neznam kako da nazovem..obmana,muljaza, presipanje iz supljeg u prazno..Jednostavno godinama shvatis neke stvari..da ovi rezultati u svim sportovima jednostavno natural nisu moguci....tako da... ;)

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---Vidjeh..al i sam znas koliko je to verodostojno
--- Kraj citata ---

pa ti mene poznajes
i znas da ne verujem i vestice,uroke i ostala ranja a pogtovo ne na internet ratnike i njihova sranja i posanja
u baba sere verujem  ;D
ali bratac,boraveci tamo preko bare video sam sve i svasta,a bogumi i odje i malo u okolini
i na zalost ovakve stvari su i vise nego verodostojne..
a druga tabela je na osonvu PDOATAKA koji su dostpni svima

Milos Zivanovic:
Ti doping testovi deluju sve vise kao jedna velika sprdnja... gotovo je izgubila svaki smisao...

Ok, treba da kao da se opravda duh fer pleja itd, ali satanizovanje i ciljano oduzimanje titula zbog toga sto je neko genetski bolje iskoristio taj doping, bio vise posvecen/vise radio, ili je mozda ugrozio necije interese ($$$$) ili reputaciju neke nedodirljive najsuperkul zemlje (hmmm npr USA?) je postalo zaista fascinantno...

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---, ili je mozda ugrozio necije interese ($$$$) ili reputaciju neke nedodirljive najsuperkul zemlje (hmmm npr USA?
--- Kraj citata ---

:)

bojan lepojevic:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Jun 06, 2013, 11:45:34 pre podne ---
--- Citat ---, ili je mozda ugrozio necije interese ($$$$) ili reputaciju neke nedodirljive najsuperkul zemlje (hmmm npr USA?
--- Kraj citata ---

:)

--- Kraj citata ---

Bas ovo sto rece mladic :)

Kontamo se Djape po ovom pitanju, nego da dodam..95% vrhunskih sportista koriste doping, ovih 5% su naivcine..a ovaj grafiokon pokazuje da se kao nesto testira, nekoga kaznjavaju bla bla bla i to svi znamo kako se testiraju gospoda iz USA na istim olimpijadama :D

Milijarde i milijarde su u pitanju..msm mozemo mi i o opravdanosti i moralnosti USA vojske, al zbog predjasnjih milijardi mislim da to njih savrseno zabole :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju