Multimedia > Slike/Muškarci

Elssbiay Mamdouh - Big Ramy

<< < (16/44) > >>

vinnie38:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Septembar 04, 2013, 09:37:16 pre podne ---
--- Citat ---kompletne persone
--- Kraj citata ---

aha
mislis na frizure,boju ocije,mindjuse itd  :)

--- Kraj citata ---

Pa naravno i to ;) Salu na stranu, ako on ove godine pobedi (sto je prakticki nemoguce), ne da ne bi bilo zasluzeno, ali ipak bih vise voleo, da to postigne kai, pa cak i jay ili vic. Nadam se, da je sad vise manje jasno, sto sam hteo da kazem.

vinnie38:
 8)

NPP:

--- Citat: vinnie38  Septembar 04, 2013, 09:49:30 pre podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic  Septembar 04, 2013, 09:37:16 pre podne ---
--- Citat ---kompletne persone
--- Kraj citata ---

aha
mislis na frizure,boju ocije,mindjuse itd  :)

--- Kraj citata ---

Pa naravno i to ;) Salu na stranu, ako on ove godine pobedi (sto je prakticki nemoguce), ne da ne bi bilo zasluzeno, ali ipak bih vise voleo, da to postigne kai, pa cak i jay ili vic. Nadam se, da je sad vise manje jasno, sto sam hteo da kazem.

--- Kraj citata ---
Ne može brate Kai tek da pobedi zbog g4p (bar priče oko toga) i grejpa

Spartak:
Ramy je izuzetno impresivan (po velicini i punoci).Na Ny Pro 2013 nije bio u full formi (nekih 80%) tako da ga nismo jos vidjeli  "kompletnog". Moje misljenje je da ce biti max 4 s obzirom da nema separacije i pruge kao sto imaju Kai,Phil i Jay.
Svakako Mr.O materijal, al dok ne nauci da kaze na engleskom makar "dobar dan" tesko da ce do tada biti mr.O :)

breshahils:

--- Citat: Spartak  Septembar 04, 2013, 02:11:46 posle podne ---Ramy je izuzetno impresivan (po velicini i punoci).Na Ny Pro 2013 nije bio u full formi (nekih 80%) tako da ga nismo jos vidjeli  "kompletnog". Moje misljenje je da ce biti max 4 s obzirom da nema separacije i pruge kao sto imaju Kai,Phil i Jay.
Svakako Mr.O materijal, al dok ne nauci da kaze na engleskom makar "dobar dan" tesko da ce do tada biti mr.O :)

--- Kraj citata ---

x 2

I ja mislim isto.

Mada Ramy me oduševljava...lik je bukvalno što je Peđa rekao Bum-Tras !!!  Pojavio se i za kratko vreme zabrinuo mnoge.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju