Multimedia > Slike/Muškarci
Elssbiay Mamdouh - Big Ramy
vinnie38:
--- Citat: Pedja_Petrovic Septembar 04, 2013, 09:37:16 pre podne ---
--- Citat ---kompletne persone
--- Kraj citata ---
aha
mislis na frizure,boju ocije,mindjuse itd :)
--- Kraj citata ---
Pa naravno i to ;) Salu na stranu, ako on ove godine pobedi (sto je prakticki nemoguce), ne da ne bi bilo zasluzeno, ali ipak bih vise voleo, da to postigne kai, pa cak i jay ili vic. Nadam se, da je sad vise manje jasno, sto sam hteo da kazem.
vinnie38:
8)
NPP:
--- Citat: vinnie38 Septembar 04, 2013, 09:49:30 pre podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic Septembar 04, 2013, 09:37:16 pre podne ---
--- Citat ---kompletne persone
--- Kraj citata ---
aha
mislis na frizure,boju ocije,mindjuse itd :)
--- Kraj citata ---
Pa naravno i to ;) Salu na stranu, ako on ove godine pobedi (sto je prakticki nemoguce), ne da ne bi bilo zasluzeno, ali ipak bih vise voleo, da to postigne kai, pa cak i jay ili vic. Nadam se, da je sad vise manje jasno, sto sam hteo da kazem.
--- Kraj citata ---
Ne može brate Kai tek da pobedi zbog g4p (bar priče oko toga) i grejpa
Spartak:
Ramy je izuzetno impresivan (po velicini i punoci).Na Ny Pro 2013 nije bio u full formi (nekih 80%) tako da ga nismo jos vidjeli "kompletnog". Moje misljenje je da ce biti max 4 s obzirom da nema separacije i pruge kao sto imaju Kai,Phil i Jay.
Svakako Mr.O materijal, al dok ne nauci da kaze na engleskom makar "dobar dan" tesko da ce do tada biti mr.O :)
breshahils:
--- Citat: Spartak Septembar 04, 2013, 02:11:46 posle podne ---Ramy je izuzetno impresivan (po velicini i punoci).Na Ny Pro 2013 nije bio u full formi (nekih 80%) tako da ga nismo jos vidjeli "kompletnog". Moje misljenje je da ce biti max 4 s obzirom da nema separacije i pruge kao sto imaju Kai,Phil i Jay.
Svakako Mr.O materijal, al dok ne nauci da kaze na engleskom makar "dobar dan" tesko da ce do tada biti mr.O :)
--- Kraj citata ---
x 2
I ja mislim isto.
Mada Ramy me oduševljava...lik je bukvalno što je Peđa rekao Bum-Tras !!! Pojavio se i za kratko vreme zabrinuo mnoge.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju