General Bodybuilding Discussion > Članci
PULSIRAJUCE UZIMANJE PROTEINA
Pedja_Petrovic:
--- Citat: brankovich Jun 12, 2013, 09:48:53 posle podne ---Nije mi nikada jasno kako ogromni bilderi kao Nasser su mogli off season da budu na 100 grama proteina. Tj bar tako kaze:
--- Citat ---Q: Do you belive in massive amounts of protein (ie, 1.5gr per lb. of body weight or more), why or why not?
N: Everyone has different DNA and a different gene pool and different metabolism. I belong to the group-type who can maintain my size by not having protein for weeks. To put size on, I do not need more than 100gr of protein daily. High protein intake for me is only important during my pre contest diet.
Q: What kind of daily caloric intake do you have during off-season?
N: I do have a middle-slow/middle-fast metabolism and I’m not a big eater at all. During the off -season I don’t consume more than 3000 to 4000 calories per day. It doesn’t necessarily mean the bigger you are the more you’re eating.
Q: When preparing for a contest, how does your carb intake differ from the off-season intake?
N: My carb intake during off-season is about 80% of my total daily caloric intake with 20% comprising of protein and fats. My pre-contest carb intake is around 80 – 250 grams per day with between 400 – 600 grams of protein per day.
--- Kraj citata ---
http://hugenasser.com/faq/
Nesto slicno je govorio i Mike Mentzer, ali on je uvek preterivao. E sada, moguce je da takvi ljudi lazu. Ali opet ne vidim koji bi bio njihov interes u tome. Cak bi mnogo vise zaradili da kazu da su porasli od tog i tog suplementa.
A moguce je i da su to ljudi sa posebnim metabolizmom koji mnogo bolje iskoriscava sve gradivne materije?
E sada molio bih za neki razuman govor, da ne krenu odmah neki ad hominem napadi, nego da odgovore na ovo sto kaze pokojni nasser.
--- Kraj citata ---
naser je ovo srao KADA JE BIO U SVADJI SA SARCEVOM a posto je on bio mnogo aktivan na tim bb boardima to mu je dobro doslo da ga i na taj nacin pljuje tj da pnistava njegovo znanje itd i sebe velicao
prevedeno
SRAO JE KAO TULJAN jer se jako dobro zna koliko je naser jeo i sta je jeo,a za to cak imaju i svedoci (jedan sam od njih) jer sam svojim ocima to gledao na drzavnom prvestvu 1989 god i prijderu (ti se tada nisi ni rodio),st aje NASER JEO i koliko je jeo
samo glupan bi mogao da razmislja da je kasnije jeo manje a bio veci i bolji
Pedja_Petrovic:
--- Citat: brankovich Jun 13, 2013, 01:40:57 posle podne ---Narano da nema pro bodi bildinga bez hormona, ali opet zar nije glavna njihova funkcija veca sinteza proteina. E sada odakle onda dodje ako ih se ne unosi dovoljno. Ili prosto neki ljudi efikasnije iskoriscavaju unetu hranu, jer realno si uzimaju sve, pa sutu na jednakom.
--- Kraj citata ---
kao sto sam ti rekao gore
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju