Multimedia > Slike/Muškarci

Lazar Novovic-Transformacija 3god

<< < (4/25) > >>

Ishmerish:
Logoraska defka...., sve moze ali od ovoga mi se nakozuri jeza :-X

natural:
Pedja evo sta kaze Lazar:
1 - I do not go to the GYM to lift weights!
2 - I only use my body weight!
3 - I do not drink any protein shakes or supplements (Home made food only)

pre 3godine je imao 70kg,sad mu je trenutna 93kg,samo meni nije jasno da li je moguce uraditi ovakvo telo sa bodyweight vezbama za 3god? ni ja ne verujem da ne uzima suplemente,ko zna kakva mu je genetika,treninzi su mu vise nego odlicni.

bojan lepojevic:

--- Citat: natural  Jun 13, 2013, 12:53:10 posle podne ---Pedja evo sta kaze Lazar:

pre 3godine je imao 70kg,sad mu je trenutna 93kg,samo meni nije jasno da li je moguce uraditi ovakvo telo sa bodyweight vezbama za 3god? ni ja ne verujem da ne uzima suplemente,ko zna kakva mu je genetika,treninzi su mu vise nego odlicni.

--- Kraj citata ---

dobiti kilazu u njegovim godinama i s obzirom na predjasnje stanje nije cudno i daleko je to od 23kg misica, ne brini.
ako je ishrana dobra, moze se imati rezultata - ALI ce rezultati biti jos i bolji u teretani TACKA
Ni suplementi nisu neophodni, ali bi rezultati bili BOLJI. A to sto decko ima gradju kakvu ima, to je cista genetika i nekome ce ta kolicina misica izgledati smesno.

Sve zavisi ko posmatra, tebi je mozda to rezultat..posto sam davno prerastao plaza look lozenje, meni ovo deluje malo..(bez da ga sad vredjam, al da bi morao nabaciti 10ak kg misica da izgleda pristojno..i obavezno da ne sopuje slike, bf mu i nije toliko sjajan..bolji je onaj decko sto hoce da isusi noge sa BF-om)

BUKAS:

Fuck yeah man!

Sta se pali toliko, ide na internacionalno trziste?

BUKAS:
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,28271.0.html

Cisto mu posalji da vidi sta se uradi za 3 godine ;)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju