Multimedia > Slike/Muškarci

Lazar Novovic-Transformacija 3god

<< < (7/25) > >>

natural:
Decko je odlican kako izvodi one vezbe,ali mislim da tu laze za supp itd.

Syncopat:

--- Citat: bojan lepojevic  Jun 13, 2013, 01:33:40 posle podne ---
--- Citat: Syncopat  Jun 13, 2013, 01:16:32 posle podne ---cek koliko on godina ima? 23kg misica za 3 godine nije mala stvar. pogotovo tako lepo rasporedjenih. takodje ne verujem da trenira samo sa spostvenom tezinom. noge nece uopste uraditi od toga a ni jedan drugi misic. sta ti vredi da u seriji radis 30 ponavljanja (zgibova). ja poznajem jednog lika koji je isto u tom street fazonu ali decko ide u teretanu da bi okacio teg od 50 kg i radio zgibove i propadanja.
u svakom slucaju sto izgleda tice sve je za pohvalu osim ledja bar po mom ukusu :)

--- Kraj citata ---

23kg telesne tezine nije isto sto i 23kg misica!
Njega celog da tranziras neces naci toliku kolicinu mesa

--- Kraj citata ---
znam da nije. al decko nema gram sala a ima 93kg na visinu recimo 186. ne mozes reci da nije u misicima. znam da bi bodi bilder na visinu od 186 imao 110kg minimum ali ovo je opet super. treba malo opsirnije da gledas. nije svakome cilj da bude ogroman. ja licno ne bih voleo da imam vise od 90kg na svoju visinu od 182..

Pedja_Petrovic:

--- Citat: natural  Jun 13, 2013, 01:39:37 posle podne ---Decko je odlican kako izvodi one vezbe,ali mislim da tu laze za supp itd.

--- Kraj citata ---

eto
shvatio si i sam

bojan lepojevic:
vidi ti si rekao 10kg cistih misica, ja sam ti samo odgovorio da to nije moguce sa onim sto radi..
Oko poimanja izgleda ne bih ulazio, jer je to stvar ukusa..meni izgleda kao feg, al to je moja stvar(pa sve i da neko misli da sam iskompleksiran jer nisam lepo gradjen kao on)

guliver123:
Kakav je ovo cirkus sa ovim street workoutima postao... katastrofa, dokurcilo mi je vise, puna skolska dvorista tih debila

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju