Multimedia > Slike/Muškarci

Lazar Novovic-Transformacija 3god

<< < (13/25) > >>

urlich:
ne vidim cemu toliko blacenje b.w. vezbi...one vuku korene duboko u istoriji fizicke kulture i postoji mnogo vezbi sa sopstvenom tezinom koje su jako zahtevne, nisu to samo zgibovi i propadanja i daleko od toga da se misici od toga ne mogu izgraditi, i nemojte da svi  ponavljate reci Pedje.Njemu svaka cast i covek je profesionalac i poseduje ogromno znanje i razumem coveka kad mu dodje klinac i kaze mu jel mogu ja da se nagruvam kao ovaj zgibovima zato sto se to i meni cesto desava, ali budimo realni ako se ozbiljno pristupi i takvom treningu necete moci da se takmicite u bodybuildingu ali moze da se izgleda pristojno.A i da mnogi rade nazovi zgibove i propadanja neka cimanja, ljuljanja i ne osete misice koje rade, i onda kazu te vezbe su s,,nje.

denza025:
Niko ne blati b.w. vezbe koliko blati te ljude sto pricaju nebuloze i truju narod :)
Zamisli imam 8% bf i jedem u mcdonaldsu.. Ili... Ja jedem samo domacu hranu jer je to prirodno a od tog tvog praska ti se nece dizati k**** itd itd.. Pa ako je tako uzmi pa se veri po zgradama/krovovima/bilbordima/golovima ALI cuti! Nemoj srati i lupetati (ne mislim na tebe vec uopsteno govorim).. :)

eXe:

--- Citat: Стеван_Ч  Avgust 11, 2013, 10:36:41 posle podne ---Nixa, isto kao i Jelena Karleusa su neshvaceni.

--- Kraj citata ---

Predobro xd

Cemu blacenje b.w vezbi? po tome sto su "otkriveni" nacini treniranja koji mogu mnogo bolje da izazovu misicnu hipertrofiju na koju ljudi koji promovisu b.w vezbe toliko pointuju :) jednostavno je besmisleno...
kao kada bi neko hteo da postane bolji mma borac a trenira fudbal... postace on brzi i verovatno poboljsati neke stvari... ali na godisnjem nivou isto toliko koliko ce neko ko se bavi mma za mesec dana, mozda previse banalan primer ali sve u svemu to je to :)

AcMilan91:
samo da vam kazem da on pod bodyweightom racuna sto okaci na sebe 30-40 kg i radi apsolutne zgibove sa tim,tako ad nije bodyweight

Stevan Čerubdžić:
Nemojte mesati bodibilding i neki manekenski look na koji se klinke loze...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju