Multimedia > Slike/Muškarci

Lazar Novovic-Transformacija 3god

<< < (16/25) > >>

Dominikanac:

--- Citat: eXeL0L  Decembar 01, 2013, 12:49:58 posle podne ---
ne bih se slozio... ti za odredjen rezultat mozes da biras dal ces uloziti 2 godine maksimalnog truda ili za taj isti rezultat ulozis "prosecan trud" ali 5 godina umesto 2...

--- Kraj citata ---

Bas sam to hteo da kazem, ovo sto sam ja postigao za 16 nedelja, nece postici bw vezbama i junkovanjem ni za godinu dana, gledam momke iz teretane koji su pre 16 nedelja za mene bili pojam, e sad sam ja za njih pojam a treniramo istim danima, u isto vreme i na istim masinama!

vlado0550:
Dominikanac ti ides sigurnim putem, svaka cas, al nema svako ni uslove ni volje toliko, neko se nemoze odreci neke hrane, neznaci sad da netreba da ide u teretanu itd.

Ovaj tvoj primjer b.w. vjezbi i junka je ono o sto sam spomenuo, crno-bjelo, naravno da od toga nema nista, mada je opet bolje nego nista, nemora sve bit perfekt ako neces na binu i neznam koliko si mogao napraviti za 16 sedmica da budes pojam za nekoga, al dobro, bitno da se napreduje.

Dominikanac:
Ces u brojkama ili u slici? Visok 193 , Imao 97kg sa 20% Bf, sada imam oko 10%Bf i skoro 102 kile.
Ovo pojam je u kontekstu napredka, ne finalnog izgleda.

A potpuno si u pravu, da se ljudi koji se ne mogu odreci nekog obroka i treba da idu u teretanu, i treniraju, pa rade i bw ako nema uslova za nesto drugo. Ali to nije bila poenta rasprave, vec bw i teretana, jednostavno nikada nece biti isto niti ce rezlutati biti isti za odredjeni vremenski period. Isto tako kevina kuhinja ili Ne odricanje obroka, u poredjenju sa full  sredjenom ishranom.

eXe:
isto mana bw vezbi koliko sma skontao okupim se 10 ljudi koji se smenjuju npr radeci zgibovi... i tako pauze su 10 min dok dodjes opet na red... sto znaci da je kompletan rad koji ti uradis za 2h mnogo manji nego sto neko uradi za 45 sa nekom prosecnom pauzom u teretani...

isto koliko sma primetio tako iz daljine da oni koji su jaci rade vise dok ovi slabiji gledaju tako da onaj ko zaostaje iako tehnicki on moze da postigne mnogo veci napredak od ovog koji je vise advanced to ne uradi jel trenira manje a gleda vise lol... nisam se bas dobro izrazio al kontas poentu nadam se :)

inace to sto je Dominikanac rekao je ono sto ti daje motivaciju i zelju da nastavis dalje sto optimalnijim putem...
poenta je kolko ulozis tolko dobijes nazad... sto se finansija tice mislim da se moze isfinansirati solidna bb ishrana nezavisno od primanja... ja sam bio u ubedjenju da ne moze a posle sam skontao da sam pare trosio na pogresne stvari...

Pedja_Petrovic:

--- Citat: vlado0550  Decembar 01, 2013, 12:43:32 posle podne ---Ja kazem da neki uz prosjecnu ishranu/trening mogu napraviti nadprosjecan rezultat, svo je vecini ovdje i cilj.

--- Kraj citata ---

pa evo
ti nam pokazi
pusti se ljudi za koje nemas pojma sta rade
ja mogu da ovde napisem sta HOCU a da li je to tacno ili ne-to je druga stvar
dakle
ti nam pokazi kako je to NADPROSECAN  izged sa nikakvom hranom?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju