Multimedia > Slike/Muškarci

Lazar Novovic-Transformacija 3god

<< < (17/25) > >>

vlado0550:
Pedja, ja ne propagiram nista u smislu da se losom ishranom moze napraviti cudo, niti to tvrdim, niti sam kompetentan za takvo nesto... ti po svom obicaju, tvrdoglavno se zalazes za ono sto znas da je 100% tacno i to je ok, ja i vjerujem da je to tako, ali...

Ja recimo radim u vojnoj bazi, gdje smo svi prinudjeni da jedemo sto nam se servira (na sto se nemogu pozaliti), s ljudima kojima jedem i svakodnevno gledam po teretni izgledaju odlicno (nema tu takmicarskih ambicija), mada vjeruj mi da sam vidjao i takvih, po tvojoj definicji ispadne da je nesto ovako nemoguce ?

Da ne duzimo pricu, bezveze, jer mi se konstantno pokusava izvaditi rijeci iz kontesta i reci da propagiram bodybuilding ishranu, na plazma keksu, sto apsolutno nije tacno...

Pedja_Petrovic:

--- Citat: vlado0550  Decembar 02, 2013, 09:17:36 pre podne ---Pedja, ja ne propagiram nista u smislu da se losom ishranom moze napraviti cudo, niti to tvrdim, niti sam kompetentan za takvo nesto... ti po svom obicaju, tvrdoglavno se zalazes za ono sto znas da je 100% tacno i to je ok, ja i vjerujem da je to tako, ali...

Ja recimo radim u vojnoj bazi, gdje smo svi prinudjeni da jedemo sto nam se servira (na sto se nemogu pozaliti), s ljudima kojima jedem i svakodnevno gledam po teretni izgledaju odlicno (nema tu takmicarskih ambicija), mada vjeruj mi da sam vidjao i takvih, po tvojoj definicji ispadne da je nesto ovako nemoguce ?

Da ne duzimo pricu, bezveze, jer mi se konstantno pokusava izvaditi rijeci iz kontesta i reci da propagiram bodybuilding ishranu, na plazma keksu, sto apsolutno nije tacno...

--- Kraj citata ---

pa lepo ti je neko gore iznad rekao
REC IZLGEDATI DOBRO JE RELATIVAN POJAM
i nemoj stalno da se hvatas sa takmicenje i takmicarski izlged
Lepo ti kazem.
Izlgedati dobro je RELATIVAN pojam
imas oni koji tako svastare sa svim i svacim i lupaju se sa hemijom i izlgedaju OK.
i sta sad?
to je SUPER?
nema veze sto se udaraju do besvesti,ali je bitno da nemaju jaja da stisnu dijetu i da izlgedaju jos pet x bolje nesto sto mozda i izlgedaju-DAJEM PRIMER
naravno
pricam o ljudima koji se ne takmice a znam ih bar 300 takvih.
Nema ovde izlvacenja reci iz konteksta vec lepo kazem
stvar je jako relativna da bi se mogola banalizovati na taj nacin
ako nemas takmicarskih izlgeda,jedi sta hoces i biti ces ok..jbg

Dominikanac:
Ja nemam takmicarskih ambicija niti cu ih ikada imati, takodje nemam kvalitet ni godine da pocnem tako nesto, ali ipak nikada ne junkujem, hranim se kao takmicari, treniram kao oni, e sad iz prostog razloga, za sav trud koji dajem, hocu da imam najbolje moguce rezlutate za najkrace moguce vreme. Eto to je, a samo sam objasnjavao da se to ne moze sa Bw vezbama i losom tj svojevoljnom ishranom.

eXe:
vlado jedan tip uzmes od tetkica oslica i belog da imas kad je to na redu na rucku :) i imas ok ishranu...

Keef:
ne zna se ko je gori, oni sto govore da je bw trening sranje ili oni sto govore da je trening s tegovima stanje.

svasta, kakve gluposti. znaci vi sto pljujete bw, ne radite u teretani zgibove, propadanja?

trening je trening, prvo se mora razdvojiti kvalitetan trening od gubljenja vremena. kako po parkovima ima ljudi sto urade 3x10 zgibova i cude se sto nisu gradjeni ko arnold, tako i po teretanama mogu da se vide razni primeri idiota.

onda treba razdvojiti ciljeve. nekome je snaga, nekome izgled, nekome izdrzljivost, nekome egzibicionisanje po parkovima, ima nas raznih. zasto bi se ja nervirao sto neko radi ovo ili ono?

ismevati bw trening navodeci primere nekih nekompetentnih ljudi ili treninga je isto kao i reci svi koji treniraju u teretani su debili a evo i zasto  Ultimate Gym Fail Compilation 2013

znaci sto se tice izgleda, jasno je da se trening s tegovima ne moze porediti s bw treningom, ali ne loze se svi na izgled, neko trenira i zbog drugih stvari.

znaci ajde recite mi, ovo je po vama smejurija i previse lako?

https://www.youtube.com/watch?v=TpsRVMIyqfU

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju