General Bodybuilding Discussion > Članci

CIKLUSI SA AAS!!

<< < (5/9) > >>

BUKAS:
Teorija je ta da kad ujutru (9h) popijes oralni, primera radi  dbol, koji ima poluzivot 6h i aktivan 12, da ce njegovo delovanje proci do 21h i dati telu vremena da hpta nastavi sa oporavkom.

milan0507:
Ja i dalje mislim da je stvar u slabom treningu/losoj hrani ili kombinaciji ta dva. Gledam ljude koji dobro treniraju, daju sve od sebe i znam da se dobro hrane i gledam neke na trenu propu i winsu koji se oslanjaju na to sto su uzeli.Sta mislite koji imaju rezultate?
I da je i poddozirana ta roba,nek ima 50posto supstance u sebi, ko ubode 500mg acetata (pravih 250mg) sigurno ce  osetiti da to radi.

brankovich:
Nisam dovoljno upucen, ali jel to samo spekulacija ili su ljudi probavali to. Ako oraki kada se uzmu ujutru ne uticu na HPTA, sto se onda ne bi stalno uzimali? Zbog jetre?  Jel to nesto kao onaj bridging 70-ih?

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---,nek ima 50posto supstance u sebi, ko ubode 500mg acetata (pravih 250mg) sigurno ce  osetiti da to radi.
--- Kraj citata ---

bravo

Pedja_Petrovic:

--- Citat: brankovich  Jun 16, 2013, 03:02:39 pre podne ---Nisam dovoljno upucen, ali jel to samo spekulacija ili su ljudi probavali to. Ako oraki kada se uzmu ujutru ne uticu na HPTA, sto se onda ne bi stalno uzimali? Zbog jetre?  Jel to nesto kao onaj bridging 70-ih?

--- Kraj citata ---

cuj brdigin
pa jucer si usao u teretanu a vec rpicas io bridginu iz 70 ccccc
i nije HPTA da oral unistava vec moze da utice na LH
nemoj da pokusavas da ispadnes pametan u razredu pa ispadne bez veze :P

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju