General Bodybuilding Discussion > Članci

ISHRANA ZA KVALITETNU MIŠIĆNU MASU

<< < (3/4) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Metak  April 03, 2014, 10:15:58 pre podne ---MOgu li onda samo za noge da radim giga serije. 5 vezbe, 4 puta. Antikatabolici se podrazumevaju, tj bcca i glutamin

--- Kraj citata ---

pa ti treba da naprdujes sa obicnim i konvencionalim metodama.
naprodvati ces i ovako-to je sigurno.samo sta ces posle?

filip85:

--- Citat: Metak  April 02, 2014, 07:27:52 posle podne ---Posto pise da trening treba da bude jak i intenzivan, moze li da se rade S.serije ili giga serije. I koja vrsta ribe moze da se jede

--- Kraj citata ---

Jel kapiraš da je "jak, intenzivan težinski trening" u suprotnosti od giga setova?
Intenzitet = %RM, znači intenzitet se odnosi na težine sa kojima se radi. Giga setovi se rade sa malim težinama pa je onda intenzitet nizak.

zlatkoz91:
Pozdrav Forumasi,

Prvo, odlican clanak i jako mi je pomogao samo imam neke nedoumice vezano za ishranu. Trening sam nasao sebi i idem po njemu za sad mi odgovara po mnogo cemu.

Kako da ove obroke gore navedene, skontam gramazu. Tipa proteini koliko grama imaju jaja a koliko meso itd?
I koliko bi meni trebalo da sa jakim intenzivnim treningom postignem rezultate (misicnu masu)? Imam 75kg visok 184...

Da li ima neki nacin da merim gramazu proteina i UH?

Nov sam u svetu ishrane, i izvinite ako sam postavio glupo pitanje. :)

Hvala

skituljko:
Na temu smanjvanja hidrata u off danima. Koju kombinaciju bi radije praktikovali:
1) ON dani 300g UH, OFF dani 100g UH (150g za doručak+150g posle treninga)
2) ON dani 250g UH, OFF dani 150g UH (100g za doručak+150g posle treninga)
3) ON dani 200g UH, OFF dani 200g UH
U pitanju je period posle dijete.

Milos Zivanovic:
ako posle keto kreces sa hidratima, ovo jako jako veliki skok i velika verovatnoca da ces se umasiti.

ima negde, mica je pisao reverse diet ili tako nekako se zove tema - baci pogled...  ;)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju