Ostalo > Offtopic

Satovi preko neta

(1/5) > >>

vlada sin:
Cuo sam da ima po stranim sajtovima dosta jeftinijih satova nego sto je kod nas po radnjama pa se mogu naci ovi sto su kod nas po 13, 14 crvenih za stotinak dolara.
Posto je uveden ovaj pejpal ili kako vec jel ima neko da da savet kako to funkcionise i da li se isplati posto sam prilicno retardiran za to a uzeo bih par da izpoklanjam.

NPP:
Vlado ako ovde treba da se javljmo kome da pokloniš, evo neka ja budem prvi :)

Milos Zivanovic:
nisam satove porucivao, ali sam kupovao preko neta-a, pa samo da pomenem stvari koje treba da imas na umu  :)

1. placas preko pay pala ili internet karticom direktno na sajtu (ima fake sajtova i fake satova, tako da pazi gde kupujes).

2. Na sve sto porucujes (nebitan je iznos) placas 20% pdv, i sve sto je preko 50eur carinu.

vlada sin:
Gvozdeni imacu te  u vidu:-) Losmi  pa to je uzas upm,znaci mrka kapa osim nesto da slucajno u pola cene ne nadjem.

Milos Zivanovic:
i da, carinici nesto carine po iznosu sa fakture... ako kojim slucajem prodavac zaboravi da ti posalje fakturu, ili kupujes od fizickog lica, ili je neko napisao gift, onda carinici po slobodnoj proceni (od oka sto bi se reklo) odredjuju osnovicu za carinjenje...  :D

i imas taksu za otvaranje paketa to ti je oko sto dinara...  :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju