Ostalo > Offtopic
Partizan-Livorno...golman ludak
sasacg:
Ne znam ko je sve gledao,ali ja sam bio na utakmici i nisam mogao da verujem svojim ocima...vidis ludog golmana koji 4 minuta pre isteka 90min napusta svoj gol i trci u sesnaesterac Partizana dok se igraci Livorna spremaju da izvedu neki polu-skraceni korner :shock: :shock:...znaci svih 11 igraca Livorna su u Partizanovom kaznenom,njihova polovina bez odbrane,prazan gol,golman glumui spica a ima jos dosta da se igra...svi se na stadionu prvo cude,pa se smeju,jer ko jos normalan toliko rizikuje i ostavlja prazan gol a ostalo je jos bar 7-8 min do kraja uz nadoknadu????!!!
I......"ludak" postize pogodak :shock: :shock: :shock: :shock: Niko ne veruje....ja mislim u sebi "sta je ovo jbt???Skrivena kamera???" Takav rizik i nesto slicno ja u zivotu na tv nisam imao prilike da gledam,a kamoli uzivo...Jesam popizdeo,ali "ludaku" svaka cast iako mi je upropastio vece :shock: :shock:
E da...cestitke kosarkasima Partizana na ubedljivoj pobedi protiv Macabi-a-najskupljeg,najbogatijeg i verovatno najboljeg tima u poslednjih nekoliko godina u Evropi :D :D :D Momci su veci deo utakmice imali prednost od 15-20 poena protiv takve ekipe i na kraju zasluzeno pobedili :D :D
vuksa:
ja sam isto bio na tekmi ali sam otisao 10min pre kraja zato sto sam se smrzo ko pi*ka...na kojoj si strani bio?
sasacg:
Na zapadu blize jugu!!!!Trebao si da ostanes,ovo je vredelo videti iako nije bilo bas prijatno za nas
Zoka:
Golman Pljske reprezantacije, Tomasevski mislim da se zvao, je na nekom svjetskom prvenstvu (davno) uradio isto...
U sesnest... skok... glava... go :)
Desava se...
IFBBPro:
hahaha e to bih volio vidjeti.. malo cu prosurfati youtube-om.. haha
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju