Ostalo > Offtopic

problem...?

<< < (3/3)

Becks:

--- Citat: roki123  Jul 05, 2013, 09:02:49 posle podne ---Ovo sa gusenjem mi zvuci kao ona paraliza u snu
--- Kraj citata ---

E moguce da je ovo.

@athletic_man

Jel' imas osecaj kao da ti je telo ukoceno i da ne mozes da se pomeras u tom trenutku?

1234509876:

--- Citat: Becks  Jul 05, 2013, 09:41:42 posle podne ---
--- Citat: roki123  Jul 05, 2013, 09:02:49 posle podne ---Ovo sa gusenjem mi zvuci kao ona paraliza u snu
--- Kraj citata ---

E moguce da je ovo.

@athletic_man

Jel' imas osecaj kao da ti je telo ukoceno i da ne mozes da se pomeras u tom trenutku?

--- Kraj citata ---

mogu da se pomeram...kad je jaci "napad" bas se cimnem maltene ustanem...tako da sve normalno sto se pomeranja tice

1234509876:

--- Citat: bole gym  Jul 05, 2013, 08:54:03 posle podne ---Pretreniranost, keto, test. Jbg ne moze sve da bude kao sat

--- Kraj citata ---

pa razmisljo sam i ja u tom nekom pravcu...
--- Citat: roki123  Jul 05, 2013, 09:02:49 posle podne ---Pretreniranost najverovatnije...

Ovo sa gusenjem mi zvuci kao ona paraliza u snu ? to znaci da nemas dubok san, desavalo se i meni to par puta.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sleep_paralysis

A tren je posebna prica tek....

--- Kraj citata ---
bem li ga tebrex ovo iz vikipedije nedaj boze.....kad zaspim zaspao sam ali kad me cima onda je zajebano...pre 2 dana nisam do 6-7 mogao da zaspim

videcu da smanjim drndanje...bar da probam...sace punjenje u nedelju pa da vidim

Becks:

--- Citat: athletic_man  Jul 05, 2013, 09:45:17 posle podne ---
--- Citat: Becks  Jul 05, 2013, 09:41:42 posle podne ---
--- Kraj citata ---

E moguce da je ovo.

@athletic_man

--- Kraj citata ---

mogu da se pomeram...kad je jaci "napad" bas se cimnem maltene ustanem...tako da sve normalno sto se pomeranja tice

--- Kraj citata ---

Aha ok, onda nije paraliza sigurno. To je inace normalno, to se desava svaki put kada spavas, samo sto nisi svestan toga. Mislio sam da postanes svestan izmedju sna i budnosti pa da se uplasis, neki se ljudi pocnu gusiti jer ne znaju sta se desava i osete da se ne mogu pomerati pa panice.

Ne pada mi nista na pamet osim toga, moguce da je visok nivo stresa u kombinaciji sa dosta treninga, ko zna.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju