General Bodybuilding Discussion > Članci

IMAM UPALE- pokazatelj dobrog treninga?

<< < (2/4) > >>

Pedja_Petrovic:
pa ako nisi na hemiji-ovako nesto sigurno NE BI BILO pametno raditi 3-4 meseca...
cak ne vidim tu mnogo smisla raditi gigatne i tri set kao sok terapiju jer me zanima onda sta i kako DALJE posle npr samo 4 ned ovakvog ubitacnog treninga..sta onda treba da dodje..3 x ned (gigatni,drop,tri set)..
ne vidim smisao,ali svako trbea da radi onako kako mislis
uraditi neku sok terapiju u nekoj drugoj varijatni,a pri tome ne ocekvati neke napretke redeci 2 x ned misicnu paritu-ima smisla...ali ovo bi bilo bukvalno izivljavnje nad telom...bar kada je moje poimanje treninga u pitanju

Mare012:
Hvala Pedjos na odgovoru. :)
Da li je onda preporucljivo 1x nedeljno giant set za odredjenu particiju(grudi npr), naravno, svake nedelje ide drugaciji tip(jedna nedelja sipka, druga nedelja bucice)?
Razlog zasto menjam je da mi se ne bi navikle grudi na isti tip treninga.

Pedja_Petrovic:
pa mnogo pametnija odluka je sigurno to sto si napisao....
jos ako je sve podrzano sa suplementacijom sa kojom si rekao da jeste tj IHSRANOM kao br 1
onda tu nema dileeme

urlich:
A oni mitovi o probijanju upale koji svi treneri guraju...

bole gym:
To su mitovi iz 1972god i upraznjavaju ih nasi cuveni kondicioni treninzi i zato dolazi do pucanja tetiva itd. Ono sto nije lose je posle jake upale uraditi 3-4ser sa nekih 40%. Recimo cucnja posle nogu ili pek-deka posle grudi
I da grudi su velika misicna partija malom broju ljudi ovde :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju