General Bodybuilding Discussion > Članci

DEFINICIJA BEZ GUBITKA MISICNE MASE

<< < (2/3) > >>

bojan lepojevic:
Pa nije da nema logike, kontam da je cela noc sasvim dovoljna da izbacis sav visak tecnosti, a punjenje je zagarantovano jer imas uvek dovoljno vode za popunu glikogena. Kao sto dobro znas, mnogi naprave ogromnu gresku pa potpuno iseku vodu, pa izadju 'flat' na binu.
Moracu malo eksperimentisati kad dodje vreme, al ne bih da to isprobavam na drzavnom :D

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---mnogi naprave ogromnu gresku pa potpuno iseku vodu,
--- Kraj citata ---

pa ja sam verovatno glavni baja u ovome,a sve slusajuci "strucnjake" koji su u stvari celo vreme znali da mogu da ih pojedem na bini za dorucak cak i u vansezoni,pa su pokusavali da me zajebu na taj nacin  8) 8)
desilo se naravno da sam FLAT,ali sam i kao flatroon bio svetlosnu godinu ispred njih i onda..dzaba im ga bilo ;) ;)

bojan lepojevic:
sto se poslednje nedelje tice, ziv sam svedok da to moze dramaticno da promeni pojavu na binu i da znas znanje- razlika Bor - Cacak, nisam znao sta radim, al sam verovao da ti znas-jos da sam bio odraniji ihhhh :D..rekao bih da recept oprobano radi, ali uvek valja eksperimentisati, al kad je najbitnije odnak izvaditi najbolji recept :D

Pedja_Petrovic:
to!!

bole gym:
Naravucenije Boki moras da se spremis i flat da ih oduvas sve! :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju