Multimedia > Slike/Muškarci
Lou Ferrigno
Bojan:
Početkom '90ih se vratio na Mr. Olympia takmičenje i dospeo je ponovo u centar pažnje ne zbog svoje forme (razlika između desne i leve ruke mu je više nego očigledna) već zbog silikonskih implantata u listovima.
Inače, impresivna je pojava sa svojih 195cm, ali kao bodybuilder ne vreujem da bi nekome trebao biti veliki uzor. On doduše jeste dosta postigao kao mlad, svojevremeno je bio dva puta za redom najmlađi Mr. Universe i imao je ogromne ruke u obimu oko 60 cm, izbacivao je velike kilaže na benču (ne znam tačno, ali sigurno preko 250 kila) itd.
Da nije odustao od aktivnog bodybuildinga kako bi snimio Hulka možda bi postigao sjajne rezultate, ali bi ostao relativno siromašan, što naravno njegovoj porodici, pa i njemu nije odgovaralo.
Meni se lično kod njega najviše sviđa njegova žena 8) (naravno kada je bila mlada)...
doberman:
Zanimljivo, nisam znao to za implante u listovima, sta mu je to trebalo..
Corey:
ozb, jedino ako su mu bili previše nerazvijeni, ali opet sumnjam u to.
Sad se setih lika iz one MTV emisije gde rade plastične operacije, isto to je uradio...gadno.
RoCkY:
--- Citat: doberman Novembar 06, 2006, 01:38:56 posle podne ---Pa gde si ti rocky, nesto te nije bilo?
--- Kraj citata ---
Tu sam ja. Nego iscitavam forum od A do SH pa slabo postujem.
Pozzzzz
Pedja_Petrovic:
--- Citat: RoCkY Novembar 07, 2006, 11:11:54 posle podne ---
--- Citat: doberman Novembar 06, 2006, 01:38:56 posle podne ---Pa gde si ti rocky, nesto te nije bilo?
--- Kraj citata ---
Tu sam ja. Nego iscitavam forum od A do SH pa slabo postujem.
Pozzzzz
--- Kraj citata ---
..pametno..pametno....bravo.......mislim da ce tvoj sledeci post biti mnogo drugaciji od ostalih 8)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju