General Bodybuilding Discussion > Članci
20 bitnih suplemenata i vitamina
brankovich:
Pa bas folat i ne mozes ali vecinu stvari mozes. U nijednom multivita kompleksu nemas na primer gram vitamina c koliko imaju neke tablete. Ili b kompleks tablete uvek imaju jace doze b vitamina nego u multivita tabletama. Ja sam do sada pio uglavnom 3 puta na dan OLIGOVIT + beviplex + C, i uzeo bih i ZMA ali nisam pri parama, ali sam od skora poceo pred spavanje da pijem sumeci magnezijum i jednu tabletu cinka.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: brankovich Septembar 11, 2013, 04:47:07 posle podne ---Pa bas folat i ne mozes ali vecinu stvari mozes. U nijednom multivita kompleksu nemas na primer gram vitamina c koliko imaju neke tablete. Ili b kompleks tablete uvek imaju jace doze b vitamina nego u multivita tabletama. Ja sam do sada pio uglavnom 3 puta na dan OLIGOVIT + beviplex + C, i uzeo bih i ZMA ali nisam pri parama.
--- Kraj citata ---
ne razumes poentu u opste
postoji animal pak gde imas 1 gr nprC vit
itd itd itd
ali ocigledno cu da odem previse daleko,a kao sto rekoh-nisi ukapirao neke stvari i onda nema smisla ulaziti u daljnju raspravu
brankovich:
Ali animal pak udara po usima. Treba ti preko 50 evra mesecno samo za vitamine. Bolje za te pare kupiti kantu proteina, i ove nase jeftinije vitamine, izuzev ako nisi pun ko brod.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: brankovich Septembar 12, 2013, 03:36:31 posle podne ---Ali animal pak udara po usima. Treba ti preko 50 evra mesecno samo za vitamine. Bolje za te pare kupiti kantu proteina, i ove nase jeftinije vitamine, izuzev ako nisi pun ko brod.
--- Kraj citata ---
e do q..a
eXe:
olegovit je jako underdosed... kad ga uporedis sa ultimate super complete formula ili opti-menom recimo...
i samo na prvu loptu deluje da se finansijski isplati dok ne uporedis kolicine vitamina koje sadrzi...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju