Ostalo > Offtopic
DJ ZMIJA
Remetik:
Dva potpuno razlicita DJ-a...ne razumem se puno u taj DJ-ing, ali znam da pustaju razlicitu muziku i da su potpuno dva razlicita stila...tako da ih ne mozete tako uporedjivati. Pored toga Zmix je old school za razliku od Nastica.... poZZZ
munja877:
zasto ja zmija old school...zato sto je stariji????? :?
doberman:
--- Citat: remetik Novembar 11, 2006, 03:53:45 posle podne ---Dva potpuno razlicita DJ-a...ne razumem se puno u taj DJ-ing, ali znam da pustaju razlicitu muziku i da su potpuno dva razlicita stila...tako da ih ne mozete tako uporedjivati. Pored toga Zmix je old school za razliku od Nastica.... poZZZ
--- Kraj citata ---
Da se ne lazemo, nije zmija old school nego je obican dj koji zna dobro da ukomponuje i izmixuje muziku za zurku ( to nije nimalo lako da se razumemo)
Dok je nastic sam pravi muziku i zbog toga je tako dobro posecivan i slusan dj...
Remetik:
Sto bi se svadjali...pa nisu mi drugovi, a ni simpaticni ni jedan ni drugi. To je to, bas tako kako ste rekli.
H2SO4:
nastic radi produkcju i rmxe za dosta poznatih labela, sto mu naravno 'ojachava' ime i status DJa ...
sad ko je bolji, brzi i tome sl. totalno glupo poredjenje tipa 'moj tata je bolji fubaler od tvog' al ajde ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju