Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
Trening za snagu
Fat Dragon:
--- Citat: Milenadiao Oktobar 14, 2013, 01:53:12 pre podne ---
--- Citat: Fat Dragon Oktobar 13, 2013, 07:05:33 posle podne ---Ne može definicija i snaga.Ako hoćeš snagu moraš i da se hraniš.
--- Kraj citata ---
Može, samo bez velikih očekivanja. Ja dođoh do najvećeg čučnja sa dijetom.
--- Kraj citata ---
Pitanje je kako si ti trenirala prije dijete?Moje mišljenje je da si ti taj čučanj stekla prije dijete a tokom dijete samo ga demonstrirala.
Dečko hoće da povećava snagu a teško da to može na dijeti.Kao što reče Milan neki teški početnik da ali on će šta god da radi povećavati snagu.
BUKAS:
Moguce je, ali... Ako je pocetnik, da, radice ga sta god. Ako dolazi do skoka snage na smanjenom unosu uh, kao sto je bio slucaj kod Milene, tu je verovatno bio veliki prostor za razvoj snage, pa nije ni bilo bitno da li ce biti ili ne na dijeti. Da je isla vecu kolicinu uh, skok snage bi bio veci.
MuscleMan:
Ok sad cu da preskoknem to da pa idem sa moj plan o defke sto sam ga napravio (jos mi dijeta nije sredjena ali polako i to ce uskoro)... A sta je sad sa taj neki Strenght program... Da probam ili ne? Sta upravo da radim a da dobijem malo vise na snagu zasto trenutna snaga koju imam ne zadovoljava me zelim vise.. Sta da radim nakon defke?
Milenadiao:
Da,
da, slažem se sa svime, a Bukas je isto u pravu, ja sam tada počinjala.
Zato sam i dodala da je moguće bez velikih očekivanja, ko ne želi samo
bb da radi.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju