General Bodybuilding Discussion > Članci
Peptidi, za MASU
igor-bg:
Pa hocu li unistiti ciklus ako pauziram koji dan ili da smanjim na pola i cepam dok ne prodje i sta bih smeo za ebene bolove popiti da zaspem, kakav je xeforapid 8mg, to moji piju
Pedja_Petrovic:
--- Citat: igor-bg Maj 01, 2014, 06:25:08 pre podne ---Pa hocu li unistiti ciklus ako pauziram koji dan ili da smanjim na pola i cepam dok ne prodje i sta bih smeo za ebene bolove popiti da zaspem, kakav je xeforapid 8mg, to moji piju
--- Kraj citata ---
pa upropastiti neces-zati i bi?
a za bolove -ja sam mazao voltaren gelom i uvecer pred spavanje maznem 4 zma+ 1 melatonin i 25 gr glutamina-SPAVAM KI LUTKA
Dominikanac:
Meni nista opd toga... Spavam kao jagnje :D
igor-bg:
spavao sam i ja kao jagnje na pocetku...ali mi taj spazam i kocenje vrata nikako da prodje. I evo 24h sam pauzirao, vrat me 90 % popustio ?!?. Ne razumem kakve veze imaju peptidi sa spazmom na ledjima /vratom. Sad cu da vratim po pola doze pa do pune opet.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: igor-bg Maj 02, 2014, 12:26:09 posle podne ---spavao sam i ja kao jagnje na pocetku...ali mi taj spazam i kocenje vrata nikako da prodje. I evo 24h sam pauzirao, vrat me 90 % popustio ?!?. Ne razumem kakve veze imaju peptidi sa spazmom na ledjima /vratom. Sad cu da vratim po pola doze pa do pune opet.
--- Kraj citata ---
imaju peptidi veze sa SVIM
ne bi rekao da imaju veze i sa pogorsavanjem stanja tzv teniskog lakta-pa jbg..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju