General Bodybuilding Discussion > Članci

Peptidi, za MASU

<< < (22/26) > >>

left hook:
Pozdrav svima ne mogu naci nista o Osterinu (MK-2866)? Dali ga preporucujete u stacku sa Ghrp2 i Igf1 l3? Hvala :)

Dominikanac:
Nikad cuo :D

leinad:
 Dobru raspravu ste imali ovdje, međutim, čini mi se da fali netko tko bi iz prve ruke, iz svog pozitivnog iskustva napisao koliko čega, bez da se tko naljuti.
 Ne vjerujem da nema neka shema koja bi bila "univerzalna" za većinu, jer, koliko god govorili da treba svatko naći svoju kombinaciju, svjesni smo da takav pristup košta, mislim to ekperimentiranje, a nikom se ne bacaju novci, normalno. :'(

dreamcard:
Pozdrav, razmisljam o staku Ipamorelin/MOD GRF 1-29.
Isao bih 3x dnevno, za pocetak od 50 od svakog pa bih postepeno povecavao do 100.
Mislio sam ujutru cim ustanem na prazan stomak (7am, pa doruckujem u 8h), pre treninga na prazan (14h) i pred spavanje takodje na prazan. 
Interesuju me side efekti o kojima nisam uspeo nista detaljnije da nadjem, znam da se pominje akromegalija i rizik od nastanka tumora ukoliko je neko genetski predodredjen, ali opet koliko je to moguce u ovim dozama i da li je rizik opravdan?
Naravno da necu uzeti nist zdravo za gotovo, samo me interesuje misljenje ljudi koji su upoznati sa peptidima.

Pedja_Petrovic:

--- Citat: dreamcard  Februar 04, 2016, 12:05:37 pre podne ---Pozdrav, razmisljam o staku Ipamorelin/MOD GRF 1-29.
Isao bih 3x dnevno, za pocetak od 50 od svakog pa bih postepeno povecavao do 100.
Mislio sam ujutru cim ustanem na prazan stomak (7am, pa doruckujem u 8h), pre treninga na prazan (14h) i pred spavanje takodje na prazan. 
Interesuju me side efekti o kojima nisam uspeo nista detaljnije da nadjem, znam da se pominje akromegalija i rizik od nastanka tumora ukoliko je neko genetski predodredjen, ali opet koliko je to moguce u ovim dozama i da li je rizik opravdan?
Naravno da necu uzeti nist zdravo za gotovo, samo me interesuje misljenje ljudi koji su upoznati sa peptidima.

--- Kraj citata ---

svi oblici GH kao i petptidni oblici su na zalost pored svih benefita i potenicjalni nosioci nezeljenih problema koje si nabojrao
doze sa tim nemaju nikakve veze,vec genetska preodrdjenost na imetnu iritaciju odredjenih stvari

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju