General Bodybuilding Discussion > Članci
Peptidi, za MASU
dreamcard:
Ipak sam na kraju resio da ih uzmem. Imam kod sebe mod grf + ipamorelin, i ici cu 100mcg dnevno 3x, prve nedelje samo pre spavanja, druge nedelje ujutru i pre spavanja, i trece i na dalje ujutru, pre spavanja i posle treninga..
Imam samo neke dileme posto nemam prethodnih iskustava -
1. Rezem se i na 50g UH sam dnevno koje rasporedim oko treninga. Citao sam na pojedinim mestima kako ne trebali UH i masti da se unose i do 3 sata pre injektiranja, i 20-30 min nakon injektiranja dok protein ne bi trebao da ima nikakav uticaj.. Pijem whey posle treninga bez prostih secera ali ima 2g UH po dozi u sebi, da li mogu odmah nakon toga da injektiram peptide ili ce i tih 2g imati negativan uticaj? Isto me zanima zato sto bih i pre spavanja pio kazein koji takodje u sebi sadrzi nesto miminalno UH..
2. Ako sam dobro razumeo, 20-30 min nakon injektiranja, mogu normalno da jedem i masti i proteine i uh?
hamster:
Sto dulje izdrzis da ne jedes to bolje-najbolje ako mozes izdrzati sat vremena.
zile88:
Jel je efekat mnogo manji ako se recimo 6-ica i CJC uzimaju 1x dnevno ujutru po ustajanju ? Jer je nekima malo tesko da to daju dok su na poslu. :/
Koje bi idealno vreme za trening bilo, ako se daju tada ujutru ?
Alex_R:
--- Citat: zile88 Oktobar 30, 2017, 06:28:10 posle podne ---Jel je efekat mnogo manji ako se recimo 6-ica i CJC uzimaju 1x dnevno ujutru po ustajanju ? Jer je nekima malo tesko da to daju dok su na poslu. :/
Koje bi idealno vreme za trening bilo, ako se daju tada ujutru ?
--- Kraj citata ---
Jeste manji efekat ako recimo misliš da izgruvaš celodnevnu dozu u jednom davanju... ne znam gde radiš, ali sto bi ti bilo teško da poneseš kutijicu sa ins spricom i bocnes u toaletu, par sekundi. A opet po nekom nepisanom pravilu daje se ujutru po ustajanju, posle treninga i pred spavanje... znaci odmah u startu imaš priliku 2/3 da odrediš kući. Half life je 15-60 min pa ti sad vidi za trening...
zile88:
Ako probam sada u novembru probnu jedno mesec dana onda cu moci, jer nisam krenuo jos da radim. Ali na dalje nema sanse. Strana firma, ne pada mi na pamet da rizikujem zbog gluposti. Onda jedino ujutru i kada se vratim sa posla u 17h recimo, jer sumnjam da mi se ispati da dajem onda opet uvece u 22-23h, ili se varam ?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju