General Bodybuilding Discussion > Članci

Peptidi, za MASU

<< < (9/26) > >>

gaxx:
Taj CJC sto se uzima jednom nedeljno je CJC dac. On konstantno tera hipofizu na lucenje hormona rasta i ne moze da se
poredi sa pulsnim lucenjem. Ispusteni hgh kod pulsnog lucenja je mnogo veci nego kod konstantnog, a i nije bas zdravo da se hipofiza toliko optereti. Prirodno kod svakog coveka je da se hgh ispusta u intervalima. Zene u toku dana imaju skoro konstantno lucenje hgh, dok kod muskaraca je to rasporedjeno u vise kratkih intervala i u vecim kolicinama, to je jos jedan od razloga zasto su muskarci jaci.

Evo na ovom grafikonu se vidi razlika izmedju sintetickog hormona, prirodnog sa ghrp i ghrh i sa cjc dac.

igor-bg:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Decembar 16, 2013, 10:45:23 pre podne ---
--- Citat: icko  Decembar 16, 2013, 09:12:48 pre podne ---Treba ti jedno tri ghrp-6 i jedan cjc taj je odnos. I bolja sestica nego  dvojka.
A video sam ima neki cjc koji aplicira jednom nedeljno.

--- Kraj citata ---

pa ovisi u kom smislu bolja je setica od dvojke itd itd itd

--- Kraj citata ---

koliko sam citao 2 ka je 'evolucija ' 6 ce....unapredjeni peptid bez tako jakih side effekata gladi a sa istim pozitivnim efektima. Koliko sam video tacno je to za 1295 without dac (iliti 1293 ) da je bolji od 1295 with dac upravo zbog sto pribliznijeg efekta prirodnom lucenju gh.

Nego..zna li neko koliko su prirodne kolicine lucenja hormona rasta na dnevnom nivou ?

NPP:
Zavisi od godina, ali mislim da je oko 1 iu

gaxx:
Ja znam da ne moze vise od 3ng/ml to je maksimalna vrednost samo u periodu rasta.....

..da dvojka je unapredjeni peptid i malo je jaci od 6, stim da dvojka daje vise kortizola i prolaktina...nekome to moze da predstavlja problem. Sto se tice gladi meni su i dvojka i sestica izazivali apetit, a primetio sam da mi se vise spava na dvojci. Treba probati oba, pa videti sta ti odgovara.

bole gym:
Sto je glad side efect :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju