General Bodybuilding Discussion > Članci

Peptidi, za MASU

<< < (2/26) > >>

Francuz:
Jel moze neko da prenese iskustva sa GHRP-6?

Dominikanac:
Koliko sam ja procitao o pesima a procitao sam podosta u zadnjih par nedelja, ja ne bih uzimao jedna sam. U synergiji rade mnogo mnogo bolje i daju taj efekat 1+1 = 5  ili 1+1+1= 7

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Francuz  Novembar 04, 2013, 07:30:13 posle podne ---Jel moze neko da prenese iskustva sa GHRP-6?

--- Kraj citata ---

kao sto diinkanos rece
ali ono sto ja mogu da potvrdi
mocnaaa stvar batoooo

igor-bg:
citao sam dosta o ovome , super tema..citao sam i po internetu dosta ali da li moze neko da objasni par bitnih stvari koje su nejasne.

1. Ok, razumem potpuno sta su peptidi ali da li to znaci je GHRP totalno nezavistan od HGH ? Ono sto hocu da kazem da li GHRP moze da izazove neke od side efekata koji su spominju pod HGH ( tipa, ginekomastija, gigantizam (rast vilice, sake,usiju ,nosa..stopala itd ,kancera ,rast unutrasnjih organa , rast generalno itd  )

2. Da li je za GHRP potrebno uraditi market tumora..tj da li on moze izazvati kao HGH pojavu i rast kancera/tumora ?

Swalbr:
jel ima da se nabavi u srbiji ghrp-6 a da je kvalitet dobar?koj proizvodjac i koja mu je otprilike cena.hvala u inbox cenu ako ne sme ovde tnx

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju