Ostalo > Offtopic
Potreban savet
djLE:
vidi bratko bez ikakve uvrede znaci imam razumevanja i kad muskarac zaplace i kad se rastuzi sve sve ali da KUKA ZA RIBOM NIKADA NECU IMATI razumevanja,mozes ti nju da volis kao nikoga do sada, ali moras da skapiras da to tako ne ide u tim godinama.Nemoj ponizavati sebe pogotovo ako je takva riba,ona ti ne treba ni u ludilu i nemoj se glupirati i gubiti na kilama jer sam znas kolko je tezak put u bildingu, svaki gram se stice vrlo tesko i ne bi trebalo da te jedna takva glupost u zivotu pogodi do te mere......savet nju zaboravi, drugara oteraj u 3 pm i budi siguran da ces imati jos bolju devojku nego sto je ona .....
pozdrav i zakljucavajte temu, pretvara se ovo u anandi, dosta mi ih je po tv samo mi jos ovde fali ovakva neka tema bolje se potresi i zapitaj sta ces sutra uneti od hrane posle treninga,to ti je najjbitnija tema trenutno !
pozz i svako dobro
Francuz:
Dobar ku**c, mir u kuci.
Slanina:
--- Citat: djLE Decembar 03, 2013, 01:15:26 pre podne ---vidi bratko bez ikakve uvrede znaci imam razumevanja i kad muskarac zaplace i kad se rastuzi sve sve ali da KUKA ZA RIBOM NIKADA NECU IMATI razumevanja,mozes ti nju da volis kao nikoga do sada, ali moras da skapiras da to tako ne ide u tim godinama.Nemoj ponizavati sebe pogotovo ako je takva riba,ona ti ne treba ni u ludilu i nemoj se glupirati i gubiti na kilama jer sam znas kolko je tezak put u bildingu, svaki gram se stice vrlo tesko i ne bi trebalo da te jedna takva glupost u zivotu pogodi do te mere......savet nju zaboravi, drugara oteraj u 3 pm i budi siguran da ces imati jos bolju devojku nego sto je ona .....
pozdrav i zakljucavajte temu, pretvara se ovo u anandi, dosta mi ih je po tv samo mi jos ovde fali ovakva neka tema bolje se potresi i zapitaj sta ces sutra uneti od hrane posle treninga,to ti je najjbitnija tema trenutno !
pozz i svako dobro
--- Kraj citata ---
E hvala ti puno..ovo cu neki put da procitam posto mi se desava da u toku dana mi se vrate emocije i onda tako odem nesto procitam da pokusam da je zaboravim ili odem da radim bilo sta :)
U teretanu nisam isao nedelju dana iz ovog razloga sto ne mogu jedem a telo mi je slabo pa ne zelim da odem tamo da mucim sebe pokusacu sad lepo da se vratim ishrani i da oporavim telo..najgore je uvece kad trebam da spavam ne mogu da zaspim do 3 h samo mislim na to kako me vara..i spavam po 2-3 h eo sinoc zaspao u pola 4 a probudio se u 6 i ne mogu spavam i tako vec par dana..kreten jesam nadam se da ce vreme uciniti svoje
bojan lepojevic:
spammaster
dragan vg:
Slanina,uzmi ZMA da lakse zaspis... ;)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju