Ostalo > Offtopic
Potreban savet
djLE:
--- Citat: dr Sasa Decembar 04, 2013, 07:15:23 posle podne ---, trebao si da ides , npr, na onaj roze Ana forum ili tako nesto...
--- Kraj citata ---
hahah
PerunTheGreat:
ja sam ti se vala smijao, jer i dalje mislim da si troll... al et meni danas tj prije 2-3h najvjerovatnije se prekida veza od 5g i 2 mjeseca... a nista kontam tj ev vec sam poceo, piti jedno 15 dana, jbt direktoricu procredit banke, i onda po prvi put(inace zaradjujem dajuci savjete drugim oko ishrane) posvetiti se treningu za sebe... Kontam kak god bolje da poginem od tegova, nego od droge il tableta za smirenje :D
IGOR_X3M:
To stanje traje neko vreme nekih 1-2 god, simptomi su sledeci :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( pa onda jos malo :'( :'( :-[ :-\ :-\ :-[ :o :o :'( :'( :( :( :'( :'( >:( >:( :'( :'(, onda cujes da je u medjuvremenu promenila jos njih nekoliko, ti se pravis da ti je svejedno, a ovamo kuci :'( :'( :'( >:( >:( posle te polako prolazi, :( :( :( :( :( i sve bude bolje :D :D :D :D :D, izgoris ko licna i onda si zalecen ;D ;D . Nadjes drugu devojku, pa sve u krug 8)
Milos Zivanovic:
Slanina, samo da vidim jesi li jos uvek sa nama? Jesi dobro? :D
Pedja_Petrovic:
vidim i ja da se muva ovuda na forumu ali nista ne pise
hmmmmmmm
mozda se zaljubio?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju