Ostalo > Offtopic
neka piskaranja
pekipro:
je l moze neko da mi objasni,posto fora je(koliko sam ukapirao do sad ) da ti pokidas misicna vlakna na treningu i da posle to dopunjavas proteinima,itd itd ,kakve veze ima da li ti ta vlakna pokidas zgibovima ili na nekoj masini u teretani? :) ako neko zna i moze da mi objasni hvala mu
Ishmerish:
Pa mogao bi neko da ti sazme ceo forum u jednu poruku ::)
Najprostije moguce: Ni u kom smislu se ne mogu poprediti ovi ..... sa teretanom, ebem mu misa zna se sta je cilj.
Ako se hoce redovna(ne manekenska) gradja, onda se lepo ode u teretanu i odradi se to ljudski.
Ljudi se zahebavaju sa sopstvenim zdravljem, rade taj BW, pa kad(vrlo brzo) to vise ne donosi rezultata, onda se dizu kojekave konzerve, valovi, plugovi..., sve pod parolom potpuno prirodno. Da ni ne govorim koliko tu ima odstupanja u tezini i stabilnosti samih tegova.
Kada se dogode povrede i kad budu totalno ne srazmerni, onda lepo kod doce i na solfedjo :-X
urlich:
U sustini nema.Samo je problem sa b.w. nacinom treniranja sto si ogranicen brojem vezbi koje mozes da radis, i ogranicenom tezinom kojom raspolazes(tj. tvojom tezinom).Sad postoje nacini da se oteza vezba bez dodavanja spoljnog opterecenja i oni se uglavnom baziraju na principu poluge, unilatelarnih pokreta itd.Ali opet kazem u smislu izgleda dosta je teze na taj nacinpostignuti nesto, nego u teretani gde opterecenje mozes progresivno da podizes dodavanjem tegica od 1.25 kg recimo. Opet kazem kome je cilj izgled nema potrebe da se ogranicava samo vezbama sa sopstevnom tezinom, kad ima efikasnijih nacina.
filip85:
--- Citat: Ishmerish Decembar 16, 2013, 10:40:03 posle podne ---Ljudi se zahebavaju sa sopstvenim zdravljem, rade taj BW, pa kad(vrlo brzo) to vise ne donosi rezultata, onda se dizu kojekave konzerve, valovi, plugovi..., sve pod parolom potpuno prirodno. Da ni ne govorim koliko tu ima odstupanja u tezini i stabilnosti samih tegova.
Kada se dogode povrede i kad budu totalno ne srazmerni, onda lepo kod doce i na solfedjo :-X
--- Kraj citata ---
a toga nema u BB-u?
u PL-u takođe?
sad kad bismo krenuli da stavljamo klipove mrtvih dizanja, čučnjeva i sl. vežbi na kojima se izvode vratolomije, mogli bismo do sutra...
Ishmerish:
Ima i u kupatilu, bez ikakvog tereta....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju