Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
Preporuka za dobru teretanu, Brace Jerkovic, blizu TC Stadion?
milan0507:
Teretana Kod Slavka blizu okretnice 23 na Vidikovcu. Za blize ne znam, ali sa ovom nema greske. Tamo imas par momaka koji su okrenuti treningu snage.
Keef:
kakav majmun. sledeci put bih mu uso sa kantom benzina... ostalo bi bilo istorija...
BBBbbb:
--- Citat: Keef Decembar 22, 2013, 10:58:18 posle podne ---kakav majmun. sledeci put bih mu uso sa kantom benzina... ostalo bi bilo istorija...
--- Kraj citata ---
Samozapalio se demonstrativno?
Znam da je ovo forum i moze da se prica bez pokrica, ali brate...
filip85:
što majmun?
svako ima svoju politiku i svoju ciljnu grupu, ako ti ne odgovara promeniš teretanu a ne da namećeš svoja pravila... od otvaranja teretane "za svoju dušu" nema mnogo love, teretane se otvaraju da bi se od toga nešto i zaradilo...
Keef:
zato smo i tu gde jesmo.
umesto da se gleda da se obezbedi sve sto treba za ozbiljno treniranje, da se uvek i maksimalno izlazi u susret ljudima kori rade ozbiljan trening snage u teretani (ili sta god radili, bb, pl, wl, cf, bw ali da su ozbiljni i posveceni) ne, bitno je da mi se debele babe valjaju po strunjacama i da bude pun kurac poluretardiranih idiota koji su se setili sa 35 da pocnu da treniraju da su okruzeni strucnjacima i personalnim trenerima, a gradjeni ko stalak za infuziju, a ako dodje neko ko hoce ozbiljno da trenira, njemu se kaze alo oladi malo sa koriscenjem stalka, ne bacaj tegove... samo kazem da bih mu jebao milosnu majku i nista vise.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju