Ostalo > Offtopic
ACSM
urlich:
Dakle, zanima me na koji nacin mogu da dobijem ovaj sertifikat (american college of sports medicine) kod nas, ya licnog trenera.
Pedja_Petrovic:
znas nekoga da ima to u srb?
Ishmerish:
Zasto kod nas ??? .. direktno im prosledis ovaj tekst i to je reseno:
http://uroskrstic.blogspot.com/
Samo da ne bude kao sa Renault customer care:
Unfortunately, we were unable to find this term: "bacanja majmuna na pomisao dojki Srpske majke Cece ili Seke Aleksic " in our databases and we kindly ask you to send to us more detailed specification about...
urlich:
Polaze se samo pismeno koliko sam razumeo, i ima par lokacija u Bg-u.Ne znam licno ali sam video na nekom forumu Markoni da ima taj sertifikat, e sad ne znam da li je on kod nas ili je u sad.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: urlich Decembar 23, 2013, 12:44:48 posle podne ---Polaze se samo pismeno koliko sam razumeo, i ima par lokacija u Bg-u.Ne znam licno ali sam video na nekom forumu Markoni da ima taj sertifikat, e sad ne znam da li je on kod nas ili je u sad.
--- Kraj citata ---
i ti mislis da je to validna stvar da ne USA collegde izadje validne certifikate u srb na osnovu nekog pismenog rada preko net-a?
mislim ono...
znam da je tako palumbo imao svoje ceritfikate,naplaciovao 150 350 dolara i na kraju mnogi ljudi koji su to "dobili" sa tim su mogli guzicu da obrisu jer nigde przinato nije-NA ZALSOST da odmah neki ne skoce
kazem na zalost jer kamo srece da se priznaju takve stvari a ne neke druge..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju