Ostalo > Offtopic

PHOTO CORNER

<< < (17/67) > >>

PitBull:

--- Citat: Corey  Novembar 29, 2006, 07:55:45 posle podne ---joj pitbull, imaš ti još dosta da učiš taj PS :lol:

--- Kraj citata ---
Why? Sta ne valja kod mog pokusaja? :lol: :lol:

Remetik:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Novembar 29, 2006, 04:40:20 posle podne ---NE BRATE..OVO EJ VEROVAO ILI NE 25 MINUTA POSLE SALASKA SA BINE..BOR 2003...HAHHAHAHAHAH
AL PRE TOGA JE BILO U SVLACIONICI..2 PLJESKE...1 BUREK SA MESOM...2 LITRA JOGURTA..2 LITRA MLEKA...I ONDA SAM SE DOHVATIO NEKE COLE LIGHT OD 2 LITRA I NJU SAM SPRASIO...

--- Kraj citata ---

Znaci ovo je zeludac ustvari! Ne mogu da zamislim to...mora da vam je vrh kad navalite posle toliko odricanja...jos sa peharom u torbi!!!  :D :D :D 

PitBull:

--- Citat: remetik  Novembar 29, 2006, 09:09:12 posle podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic  Novembar 29, 2006, 04:40:20 posle podne ---NE BRATE..OVO EJ VEROVAO ILI NE 25 MINUTA POSLE SALASKA SA BINE..BOR 2003...HAHHAHAHAHAH
AL PRE TOGA JE BILO U SVLACIONICI..2 PLJESKE...1 BUREK SA MESOM...2 LITRA JOGURTA..2 LITRA MLEKA...I ONDA SAM SE DOHVATIO NEKE COLE LIGHT OD 2 LITRA I NJU SAM SPRASIO...

--- Kraj citata ---

Znaci ovo je zeludac ustvari! Ne mogu da zamislim to...mora da vam je vrh kad navalite posle toliko odricanja...jos sa peharom u torbi!!!  :D :D :D 

--- Kraj citata ---
Sa peharom je verovatno posebno zadovoljstvo! :D :D :D

Remetik:
Ma ja mislim da zaborave i na pehar! Roniju nesto helikopterima donose da jede posle takmicenja...  :lol: :lol: :lol:

PitBull:

--- Citat: remetik  Novembar 29, 2006, 09:44:55 posle podne ---Ma ja mislim da zaborave i na pehar! Roniju nesto helikopterima donose da jede posle takmicenja...  :lol: :lol: :lol:

--- Kraj citata ---
Ko 50-ju piletinu iz bronksa hahaha

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju