Citat: Sniper 74 Januar 14, 2018, 09:11:59 posle podne ajde godine i nisu bitne Sad kao godinu nisu bitne, bitne su.Hahaha...sala mala na Dekijev racun. Dobio si odgovore a ja bih se nekako najvise slozio sa Stevom, 61 kg i lekovi, hmmm...polako.
ajde godine i nisu bitne
Ajde da Vas poslusam. Sporo ima da napredujem to je sigurno ali ako vi tako kazete sto ste iskusniji tu nema sta. Ja sam iskreno hteo da odradim jedan ciklus pa da nastavim normalno.
Vojo, nas brat Deki je u najboljim godinama, ček da vidiš sad kad udari po teskoj artiljeriji
Citat: Alex_R Januar 14, 2018, 09:33:29 posle podneVojo, nas brat Deki je u najboljim godinama, ček da vidiš sad kad udari po teskoj artiljeriji 😂😂😂😂e da mi je ova pamet i forum bio pre 20, 25 godina ihajjjj😁😁😁. Al nikad nije kasno....💪💪💪.
Citat: Sniper 74 Januar 14, 2018, 09:51:55 posle podneCitat: Alex_R Januar 14, 2018, 09:33:29 posle podneVojo, nas brat Deki je u najboljim godinama, ček da vidiš sad kad udari po teskoj artiljeriji 😂😂😂😂e da mi je ova pamet i forum bio pre 20, 25 godina ihajjjj😁😁😁. Al nikad nije kasno....💪💪💪. Ma kao vino...