Ostalo > Offtopic

Moze pomoc

<< < (4/7) > >>

Vexxx:
Dobra mashina ali mani se onog rama. Uzmi Kingston ili tako nesto... Mani se TakeMSa. A od DVD RW sam cuo da su najbolji NEC i jos neki... jbga nisam siguran...

I slazem se sa konstatacijom da ne uzimas nesto sto ti nece biti preko potrebno... Jer imam druga koji ima slicnu konf sa TFTom od 2ms pa ga nije uplalio ihajjjjj. Navatala se vec prasina na njega....

Jetion:
da znaci da promkjenim memoriju,znam da je najbolja kingmax provjerit cu to sve hvala pozz

Corey:

--- Citat: LUC1FER  Novembar 23, 2006, 01:08:27 posle podne ---To ti je inace najveci i najbolji domaci IT forum.

--- Kraj citata ---
es je najveći, dok je bench najbolji ;)

MR.BIG:
# 1 GB RAMa ce biti vrlo skoro pa samo optimum za Windows Vista OS, ja bih isao na 2GB
# X1600XT je odlicna kartica ali ako si opak gamer potrazi nesto malko bolje, ako se ne igras preterano bice i ova OK

# Sto se hard diska tice; promenio sam ih dosta ali od nedavno pa u buduce u moju masinu samo Seagate Barracuda, 160 GB je malo ... danas sam kupio za prijatelja Seagate 320 GB .... brz, skoro necujan, vrhunske performanse.... na benchmark forumu ce naci dosta o tom hardu

..............

MR.BIG:
# Sa kucistem definitivno nisam zadovoljan, los izbor po meni,  radije bih uzeo TT Tsunami Dream (imam ga) ili nesto iz novije ponude TT.

# Napajanje je najbitnija stavka u racunaru i njega kupuj posebno a ne zajedno sa kucistem jer u tim slucajevima se obicno spakuju nesto slabijeg kvaliteta napajanja. Trazio bih neki Cooler Master ili TT 550 ili 600w

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju