Ostalo > Offtopic

Moze pomoc

<< < (6/7) > >>

Jetion:
neznam kakva je ova cruical marka memorije da ostavim nju samo da procesor stavim jaci malo i to bi bilo to

MR.BIG:

--- Citat: Jetion  Novembar 24, 2006, 01:20:49 pre podne ---ovaj da hdd mi nisu bitni,da ima od 20gb kupio bi ga jer mi stvarno ne treba trenutno,ovo bi me sve 7000kuna kostalo ili 800eura tako nesto hmmmm neznam kakvo je kuciste jeli provjetreno a sada da uzimam neko napajanje jace hmmm preskupo mi 7000kuna imam 6000kuna

--- Kraj citata ---

Ni ne sanjas koliko ce ti trebati GB na hardu,....... mala je razlika izmedju 160 i recimo 320 GB .... svega tridesetak eura ...... ali OK preziveces jedno vreme sa 160.

Kuciste je odlicno, vrlo slicno mom, ima dvanaesticu ventilator napred i nazad i devetku sa strane. Dolazi bez napajanja (to je ono PS )

Jetion:
mislis ovo donje ili gornje kuciste,ma ako nista izvucem i tih 7000kuna bitno da kupim komp kako treba,

nadam se da ce da mi ga sloze kako treba ovo je sve u zagrebu opreme i moram moriti brata da mi trazi po zg,mislim ovo je kao neki shop,

trenutno 160gb hddmi je dosta imam jos kuci jedan 160gb ali je na ati ali nista zato nabavim kutiju i na usb ustekam kada mi zatreba.

napajanje trenutno mislim neko 450w ms 132mm ventilatori,nemam sada para za sva cuda jedino da smanjim procesor,ako nista nadam se da ce biti akko snizenje posto kupujem pred bozic :lol:

1gb rama ma to je privremeno mogu uvjek jos kupiti

MR.BIG:
Gornje kuciste  :D

Jetion:
opa dobro je nego uz ovo kuciste oce li mi doci ovi ventilatori bocni prednji i to ili sam moram kupovati,aj dosta pitanja az veceras odo spavati alku noc

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju