Ostalo > Offtopic
Moze pomoc
Jetion:
DVD RW PHILIPS PBDV1660B DVD+/-RW 16x, crni, bulk
SPECIFIKACIJA:
• Brzina pristupa disku: CD <120msec, DVD <140msec
• Sučelje: IDE (ATAPI)
• Cache: 2MB
BRZINA SNIMANJA:
• DVD+R: 16X (21600KB/sec)
• DVD-R: 16X (21600KB/sec)
• DVD+R DL: 8X (10800KB/sec)
• DVD-R DL: 4X (5400KB/sec)
• CD-R: 48x (7200KB/sec)
BRZINA PRESNIMAVANJA:
• DVD+RW: 8X (10800KB/sec)
• CD-RW: 32X (4800KB/sec) ultrabrzi diskovi
• DVD-RW: 6X (8100KB/sec)
BRZINA ČITANJA:
• DVD ROM: 16X (21600KB/sec)
• CD-R: 48X (7200KB/sec)
• Dimenzije: 146X178X42 mm
LUC1FER:
Us sunce ti al si ga izlistao... :)
ajde pravac www.benchmark.co.yu/forum
i sve ce ti se samo kasti :)
Inace MrBig i ja smo clanovi tog foruma... :D
ays:
Nisi naveo da li trazis desktop ili laptop komp...
a i za koju vrstu koriscenja ti treba masina, grafika, programiranje, igrice itd..?
Jer ti je ovo sto si nevao, je bas ono, preterano :)(u pozitivno smislu, naravno).
Dosta dobra masina.
Ali prijateljski, posto se kompovima bavim od 97, a inace sam programer, mojne dajes toliko novca ako neces iskoristit potencijal masine u potpunosti.
pozz
Jetion:
pa nebavim se nicim ali kozna sta moze biti,samo me zanima dali je ovo dosta dobar komp za te pare,
a igrice su mi kao neki primarni ali jos ocu da se ucim na par programa,desktop racunar stolni
Pedja_Petrovic:
--- Citat: ays Novembar 23, 2006, 12:24:19 posle podne ---Nisi naveo da li trazis desktop ili laptop komp...
a i za koju vrstu koriscenja ti treba masina, grafika, programiranje, igrice itd..?
Jer ti je ovo sto si nevao, je bas ono, preterano :)(u pozitivno smislu, naravno).
Dosta dobra masina.
Ali prijateljski, posto se kompovima bavim od 97, a inace sam programer, mojne dajes toliko novca ako neces iskoristit potencijal masine u potpunosti.
pozz
--- Kraj citata ---
...AL BI MENI TRBEAO JEDAN KAO TI....PA SVE MASINE PO KUCI SU MI SE SJEBALE...HAHAHHAHAHAHHA..JEDNU ZAGLAVILA DECA...DRUGU JA......I TAKO..IMA JOS PAR STVARI KOJE BI TREBALO DA SE ODRADE.....SMRC..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju