Ostalo > Offtopic

Aesthetic Natural Bodybuilding

<< < (2/6) > >>

Becks:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Mart 15, 2014, 12:13:50 posle podne ---
--- Citat ---Ja i dalje ne verujem da neko moze da nasedne da su ti likovi natural,
--- Kraj citata ---

jbg druze..
danas je najlakse takoa uzeti lovu

--- Kraj citata ---

Sve dok ne omanu sa tajmingom ili dobiju nesto drugo umesto onog sto su hteli pa ih zajebe half life  :D

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---Sve dok ne omanu sa tajmingom ili dobiju nesto drugo umesto onog sto su hteli pa ih zajebe half life
--- Kraj citata ---

mislis da ovom momku sto je postavio temu ovo nesto znaci sto si ti objavio?
na zalost,bojim se da nece ni procitati niti rauzmeti

eXe:
pola njih prica da je natural ne zato sto bi to radili inace nego zbog ugovora sa suplementskim kompanijama koje ih sponzorisu tako da je skroz razumljivo :)

Metak:
Malo idem off, i Roni je bio natural  :P

x3mmmm:

--- Citat: Becks  Mart 15, 2014, 09:31:38 pre podne ---Ja i dalje ne verujem da neko moze da nasedne da su ti likovi natural, jedino ajd ako neko bas nije imao uopste dodira sa teretanom i uopste tim svetom pa ga mozes zajebati jer je naivan.

--- Kraj citata ---

Iznenadilo bi te to da mene drugar zove koji npr ide u teretanu 7-8 godina i prica za NEKOG Jeff Seid-a koga video na youtube danas i kako je natural taj lik i kako ti ''aesthetic bodybuilders'' treniraju godinama i kako je to genetika. I najcranje ja pola sata pokusavam da mu objasnim da nije moguce to...ma jok, on je natural kaze da je natural i natural je.I nije jedini koji ide u teretanu dugo a tako misli, tako da to dal imaju veze sa teretanom ili ne i nema neke veze, treba da se shvati da prosto narod je kao stado ovaca...a ovce su, jelte, za sisanje...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju