Ostalo > Offtopic
upala bubrega- whey?
vonMoger:
cao ljudi. evo ovako. oko 6 nedelja sam na dijeti i treniram redovno ishrana itd sve kako treba, znate. e sad, od kad sam poceo sa svim tim sam primetio da cesce idem da mokrim i da ponekad (ne kad mokrim) na sekund zaziga kao nesto. i ja bio kod doktora i uradio ultrazvuk i kad ono, upala oba bubrega. pio sam svo to vreme dva shake-a na dan kada ne treniram i kada treniram dodatno u PWM. da li je moguce da je upala od whey proteina???
vonMoger:
u shake-u uvek stavljam 1 mericu, ne vise. jer znam da neko stavlja po dve merice.
Pedja_Petrovic:
da li je moguce da si ti pitao LEKARA da li je to od whey proteina i da je taj...neznam kojim imenom da ga i nazovem rekao da je to od WHEY proteina?
pa...
Milenadiao:
--- Citat: Pedja_Petrovic Mart 19, 2014, 07:08:40 posle podne ---da li je moguce da si ti pitao LEKARA da li je to od whey proteina i da je taj...neznam kojim imenom da ga i nazovem rekao da je to od WHEY proteina?
pa...
--- Kraj citata ---
Nije mu doktor rekao, sam zaključio.
Naravno da nije moglo od toga, prehladio si se ili si imao gola leđa ;D
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Milenadiao Mart 19, 2014, 07:22:14 posle podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic Mart 19, 2014, 07:08:40 posle podne ---da li je moguce da si ti pitao LEKARA da li je to od whey proteina i da je taj...neznam kojim imenom da ga i nazovem rekao da je to od WHEY proteina?
pa...
--- Kraj citata ---
Nije mu doktor rekao, sam zaključio.
Naravno da nije moglo od toga, prehladio si se ili si imao gola leđa ;D
--- Kraj citata ---
ja bas mislim da je on pitao lekara
ajde da sacekamo
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju