Ostalo > Offtopic
cuddddnnnnnnnoooooooooo
Jetion:
e ovako da ispricam.
legnem oko 16h i probudim se u 19.15h u stanem a desna mi ruka otpala totallllkkkkaaaaaa neosjecam je nikako ama bas nikako isto koda nemam ruke ustanem mislim sanjam jebote staje ovo nemogu pomakniti ruke,izletim iz sobe trazim staru govorim mama mama ne osjecam ruku ali je stvarno nisam osjecao spala jednostavno nisam je moga pomakniti.
Kada staje otrnila totalka ljudi moji totalka,kada sam zagrnio rukavba bas se vidi kako je se krv naupila cijela mi je ruka bila crvena 10min sam masiro dok nije dosla do sebe :shock: :shock:
Remetik:
:( :( :(
PitBull:
--- Citat: Jetion Novembar 24, 2006, 07:32:58 posle podne ---e ovako da ispricam.
legnem oko 16h i probudim se u 19.15h u stanem a desna mi ruka otpala totallllkkkkaaaaaa neosjecam je nikako ama bas nikako isto koda nemam ruke ustanem mislim sanjam jebote staje ovo nemogu pomakniti ruke,izletim iz sobe trazim staru govorim mama mama ne osjecam ruku ali je stvarno nisam osjecao spala jednostavno nisam je moga pomakniti.
Kada staje otrnila totalka ljudi moji totalka,kada sam zagrnio rukavba bas se vidi kako je se krv naupila cijela mi je ruka bila crvena 10min sam masiro dok nije dosla do sebe :shock: :shock:
--- Kraj citata ---
pa nije to cudno samo u slucaju da si spavo nezgodno!! Mislim stavio ruke u nezgodan polozaj!
H2SO4:
otkinuce ti je 100%. zaboravio sam kako se tacno zove ta bolest. meni su inace 5-6 ruku tako amputirali.
inace ovo kucam nabadajuci nosom po tastaturi. jbg zivot ide dalje, hold on be strong :(
PitBull:
--- Citat: H2SO4 Novembar 24, 2006, 07:45:08 posle podne ---otkinuce ti je 100%. zaboravio sam kako se tacno zove ta bolest. meni su inace 5-6 ruku tako amputirali.
inace ovo kucam nabadajuci nosom po tastaturi. jbg zivot ide dalje, hold on be strong :(
--- Kraj citata ---
ala si surov :twisted :twisted: :twisted:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju