Ostalo > Offtopic

cuddddnnnnnnnoooooooooo

<< < (3/8) > >>

Jetion:
a to svakako,od ramena pa nadole nisam moga nista osjetiti kamal pomaknuti,ali soka kako sam ja usto iz kreveta jos sam puko glavom u drugi krevet posto imam dvospratni sada jos imam cvorugu na glavi,m,a sokirao sam se da kazem uletim u dnevni boravak govorim stara nece mi ruka ajmo u bolnicu derem se ono bas derem.ma ajd bilo pa proslo

Nella:

--- Citat: Jetion  Novembar 24, 2006, 09:33:40 posle podne ---a to svakako,od ramena pa nadole nisam moga nista osjetiti kamal pomaknuti,ali soka kako sam ja usto iz kreveta jos sam puko glavom u drugi krevet posto imam dvospratni sada jos imam cvorugu na glavi,m,a sokirao sam se da kazem uletim u dnevni boravak govorim stara nece mi ruka ajmo u bolnicu derem se ono bas derem.ma ajd bilo pa proslo

--- Kraj citata ---
hahaha dobro si se uplasio..ama kazem isto bas isto tako mi se desilo zato mi je smjesno..jer sam se i ja pravo uplasila trebalo mi 5-6 minuta da mi se povrati osjecaj u ruci... :roll:

Pedja_Petrovic:
HEHEHHEHEHEHEHH..I MENI JE TREBALO DA SE POVARATI OSECAJ I VISE OD 5 MINUTA......ALI NE U RUCI..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

EEEEEE..BILO JE TO DAVNO..U JEDNOJ ZEMLJI NA BRDOVATIOM BALAKANU..HAHAHHAHAHHA

Nella:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Novembar 24, 2006, 10:23:55 posle podne ---HEHEHHEHEHEHEHH..I MENI JE TREBALO DA SE POVARATI OSECAJ I VISE OD 5 MINUTA......ALI NE U RUCI..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

--- Kraj citata ---

:roll:

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Nella  Novembar 24, 2006, 10:40:18 posle podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic  Novembar 24, 2006, 10:23:55 posle podne ---HEHEHHEHEHEHEHH..I MENI JE TREBALO DA SE POVARATI OSECAJ I VISE OD 5 MINUTA......ALI NE U RUCI..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

--- Kraj citata ---
.....NESTO NIJE JASNO....??

:roll:

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju