Ostalo > Offtopic

Seka Aleksic

<< < (11/15) > >>

PitBull:

--- Citat: Corey  Novembar 26, 2006, 04:16:10 posle podne ---A jeste, sad je još Luka progranja i zapisuje kada dolazi :lol:

--- Kraj citata ---
Pa nikad se ne zna! :twisted: :twisted:
sala! :D
pozz

aleksandar_polomac:

--- Citat: LUC1FER  Novembar 26, 2006, 02:54:57 posle podne ---Seku mozete ponekad videti u x3m gymu kako vezba :D

--- Kraj citata ---

De brate vidi da joj pomazem kad bude radila cucanj da stojim iza hahaha

H2SO4:
samo pazi se , ako se izprdi ima da te nema ...

THEROCK:

--- Citat: aleksandar_polomac  Novembar 25, 2006, 07:26:03 posle podne ---evo seke malo od mene ali u orginalu ljudi pricajte vi sta hocete ali niko od vas muskaraca ovde joj nebi oprostio.

--- Kraj citata ---
A sto da joj oprastamo? Nema oprastanja :twisted: :twisted: Ali iskreno ovako mi se ne svidja, debela je porilicno a i faca nije bog zna sta.
Svaka cas ovima sto su obradjivali slike extra su ih odradili

aleksandar_polomac:

--- Citat: THEROCK  Novembar 29, 2006, 09:32:30 posle podne ---
--- Citat: aleksandar_polomac  Novembar 25, 2006, 07:26:03 posle podne ---evo seke malo od mene ali u orginalu ljudi pricajte vi sta hocete ali niko od vas muskaraca ovde joj nebi oprostio.

--- Kraj citata ---
A sto da joj oprastamo? Nema oprastanja :twisted: :twisted: Ali iskreno ovako mi se ne svidja, debela je porilicno a i faca nije bog zna sta.
Svaka cas ovima sto su obradjivali slike extra su ih odradili

--- Kraj citata ---

HAHAHAHHA DEBELA AJDE FACA MOGU I DA PREDJEM PREKO TOGA SVAKO IMA SVOJ UKUS STA VOLI  ALI BRATE STO SE TICE TELA NJENOG TU NEMA RECI SEKA JE MOTHER FUCKER BOMBA.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju