Ostalo > Offtopic
Seka Aleksic
Manimal:
--- Citat: LUC1FER Decembar 27, 2006, 01:05:00 pre podne ---A cemu takvi odgovori???
Mislim mozda ne volite njenu muziku (ja je uopste ne volim) ali reci za nekog da je glup na osnovu nicega je vise nego smesno...
Takvim stavom necete privuci nikoga na forum...
--- Kraj citata ---
LUC1FER, ti si jedan od veoma rijetkih, mladih momaka na ovom forumu kojima postovi imaju smisla i razuma. Neko ima isfrustiran zivot, neko je premlad da bi shvatio neke stvari, nekom je cilj da mu je svaki post saljiv i nadahnut na samo njemu znan nacin, i tako dalje, i tako dalje..........
sasacg:
--- Citat: aleksandar_polomac Decembar 01, 2006, 01:48:27 posle podne ---
--- Citat: THEROCK Novembar 30, 2006, 07:27:26 posle podne ---
--- Citat: aleksandar_polomac Novembar 29, 2006, 09:48:16 posle podne ---
--- Citat: THEROCK Novembar 29, 2006, 09:32:30 posle podne ---
--- Citat: aleksandar_polomac Novembar 25, 2006, 07:26:03 posle podne ---evo seke malo od mene ali u orginalu ljudi pricajte vi sta hocete ali niko od vas muskaraca ovde joj nebi oprostio.
--- Kraj citata ---
A sto da joj oprastamo? Nema oprastanja :twisted: :twisted: Ali iskreno ovako mi se ne svidja, debela je porilicno a i faca nije bog zna sta.
Svaka cas ovima sto su obradjivali slike extra su ih odradili
--- Kraj citata ---
HAHAHAHHA DEBELA AJDE FACA MOGU I DA PREDJEM PREKO TOGA SVAKO IMA SVOJ UKUS STA VOLI ALI BRATE STO SE TICE TELA NJENOG TU NEMA RECI SEKA JE MOTHER FUCKER BOMBA.
--- Kraj citata ---
Nisam u prilici da postavim neke slike gde se vidi jako poprilicno sala na stomaku i nogama pa ne znam da li bi i dalje tako mislio. Nemoj pogresno da me shvatis ona za q...... nije nimalo losa ali nikako za mene nije bomba. Da nije poznata tesko da bi se vecina ljudi okretalo za njom na ulici ali ukusi su razliciti tako da je ok sto ti se svidja
--- Kraj citata ---
Seku sam video uzivo u Sveckoj na koncertu i cak kupio ruzu sto je primila uz hvala koje je meni istopilo mast u telu nemam reci.
--- Kraj citata ---
Legendo...znaci nista ef,clen,DNP????Samo Seka za pripreme pred takmicenje :lol: :wink:
Johny_Bravo:
Svatam ja koja je vasa poenta i donekle se slazem sa vama.Ali ja stvarno mislim ono sto sam napisao i ne radi se tu ni o kompleksima ni o frustracijama niti bilo cemu drugom do obicnog stava.Za takav stav imam tonu primera ali ok.Kad smo kod privlacenja ljudi mozemo i o tome da pricamo.Ja ne vidim sta bi ona imala da kaze na bilo koju od tema na foumu sem sto bi kacila svoje slike, a to vec rade ljudi umesto nje (nikako ne zelim da kazem da mi to smeta), tako da mi stvarno nije jasno.Ako je da bi moglo da se kaze da je neko "poznat" clan foruma, opet mi nije jasno, nije ona Madona.Ima more drugih ljudi koje bi voleo da vidim na forumu, ne bitno da li imaju direktne veze sa bb, od kojih mozes svasta da cujes.Posto vidim da vam smeta moj atak na lik i delo uzvisene gospodjice editovacu moj prethodni post i ubuce se drzati sto dalje od ove teme.Verovatno je najbolje da pisem samo hvalospeve, a lose misljenje zadrzim za sebe, to ionako nije misljenje.Zivot je romantika.
H2SO4:
poshtujmo razlichitosti
Pedja_Petrovic:
MENI SMETA...
OVO JE BB FORUM A NE RAPSRAVA O KRAVAMA KOJE ZALUDUJE SIROKE NARODNE MASE....
OVO SAM TREBAO DAVNO DA URADIM ALI OPET JE NEKO ZOVIEO OVU GLUPU TEMU..
LOCK.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju