Ostalo > Offtopic
Jaja, vladimir faca, ljuske, biljni proteini, fakultet, napusavanja, suocavanja.
Vladimir 80:
Za jaja sada vidim da sam se preracunao,lepo pise Belanceta 100 gr. ima 11 gr. prot. a jedno belance svakako nema 100 gr. tako da...dodajem jos mericu wey,kko bih upotpunio unos prot. koji sam svo vreme gubijo dok sam racunao da jedno belance ima 11 gr. prot. HVALA vam,da mi ne skrenuste paznju ja bih i dalje bijo u zabludi. Nadam se da sam dobro preracunao da 100 grama teletine ima 21 gr. prot. kao i 100 gr. pileceg belog...
sky:
200g piletine racunaj - 45g. Lakse je za racun.
tenssa:
Zaokruzis meso na 20 i miran. :)
Mada u vecini tablia stoji 20-22 da ima...
Ja jedem cjela jaja pa tako ih i mjerim i racunam...
S T E F A N:
--- Citat: Vladimir face April 11, 2014, 09:08:03 posle podne ---Zbog zurbe u kucanju pogresih. 100 gr.ovsenih sadrzi 14 gr.prot.a ne 16. izvinjavam se...potrudicu se da nadjem ovu tbelu i postavim je,mada se vrednosti za namernice razlikuju od tabele do tabele,ima i onih koje daju drugacije vrednosti svakako,sve u svemu ova racunica mene dobro przi, Stefane msm. da jeste neki vid low carb dijete. Uglavnom je fora u rotaciji UH. malo cu vise da pojacam zdrave masti samo u danima sa niskim uh.Pice,tortilje,hleb,masno,slatko,tj.kolaci i te zajebancije,sokovi,domaci sirevi i ostala domaca radinost je izbrisana sa menija. Jelovnik mi se sastoji kao sto je navedeno od Belog mesa,belanaca i junetine,sto se izvora proteina tice. Uh. izvor beli i smedji pirinac i obavezno ovsene. Masti sirovi lesnik,ponekad kasika maslinovpog ulja,i omega 3.
--- Kraj citata ---
I ne racunaj proteine iz ovsenih, po drugi put!! :)
Vladimir 80:
Ok.Pepravke u racunu vec ispravljam, uglavnom cu se truditi da mi unos proteina ne bude ispod 3 gr. po kg. telesne tezine. U principu nije ovo lose sto se tice moje ishrane ,sta mislite? :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju