Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
TRADICIONALNI V INTERNATIONAL OPEN CUP - RAW BENCH
Bsbejs5:
S obzirom da si jako mlad to je odlican rezultat,svaka cast,samo gruvaj.Pozdrav!
Stevan Čerubdžić:
Ne mesam se u pl i generalno ove teme ali ovo moram da pitam, je l‘ ti Aleksandre imas neka cepanja licnosti? Juce si pisao da ne radis bench sa sipkom tri meseca i kad radis radis s 50kg i sad odjednm gurnuces 120kg na tvojih 80kg? A treniras ukupno ni godinu dana. Ja stvarno ne znam sta... Inace ne obracam paznju ali ovo mi je bas privuklo istu.
sky:
Ja sam mu rekao to lepo u onoj temi, a oni me odma napali kako ga bzvz napadam. A to mi nije bila namera. A najace je sto je vec oko mesec dana na rotacijama UH a hoce da gura velike kilaze. Znaci Bigger, Stronger, Faster. :P
Metak:
mislim nadam se da cu da gurnem tolko. Polako ulazim u zonfa, ne sekirajt ese vi za mene. A to guram 50kg, zato sto ne volim mnogo tezine.
a i draze mi j da pokusam nesto veliko, a da ne uspem, nego nesto malo a da uspem
Serbian Beast:
--- Citat: Metak April 17, 2014, 11:36:02 posle podne ---mislim nadam se da cu da gurnem tolko. Polako ulazim u zonfa, ne sekirajt ese vi za mene. A to guram 50kg, zato sto ne volim mnogo tezine.
a i draze mi j da pokusam nesto veliko, a da ne uspem, nego nesto malo a da uspem
--- Kraj citata ---
Brate jel ces ti ozbiljno da se takmicis , a ne volis tezine ? Iskreno nisam nikada ni cuo ni upoznao nekog liftera koji ne voli tezine :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju