Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

Negativna,forsirana ponavljanja

<< < (24/25) > >>

Pedja_Petrovic:
Sta ovo pitanje u opste radi ovde?
Momku treba da radi ELEMENTARNE stvari,bilo da je masa,snaga ili sta god u pitanju jer on je pocetnik.
Vi ste svi dali  vise nego FANTASTICNE ODGOVORE ,ali u celoj toj prici on nema nikakve koristi vec ce napraviti samo KONTRAPORUDKTIVNO sam sebi jer nije savladao ni osnove,a vi ste mu objasnili sve,a u vezi naprednih tehnika i sto ce on naravno da proba i samo cini sam sebi medvedju uslugu
ali dobro...
izvuci ce neko valjda neke druge pouke iz cele price..

Gumac:
Vise znanja imam u teoriji o bbu nego plu jer nisam dugo u tom sportu, nemojte zamjerat. Samo zelim bench natjerat na 100kila i to je to.
Jel da radim osnove ili ne?

Bsbejs5:
Vidi nesto Gumac,radi sta oces,ja ti licno nista vise necu pricati.Ja sam ti prvi rekao da treba da radis osnove jer si ti goli pocetnik i to je to.Ali zbog tvojih nedoumica i dodatnih pitanja sam bio potpuno pogresno shvacen od nasih kolega forumasa i dosao u situaciju da objasnjavam stvari na proste cinoce...Tako da dobio si savjete,znas sve,pa primjenjuj.Ne moze se preko noci bencat ni sa 120,ni 150,ni 200 kila.Za to je potrebno vrijeme i sticanje OSNOVE.Pitaj ljude koji evo na ovom forumu dizu najvise koliko im je trebalo da dodju dotle pa da vidis sta ce ti reci.Ali ti jednostavno lutas  i ne znas ni sam sta ces,danas ces poslusat mene,sjutra Bukasa i Milana,preksjutra Eexelola,pa Pedju Petrovica,pa onda Marka i Janka i tako dalje..Razgranici sam sa sobom i u svojoj glavi neke stvari i mnogo ce ti lakse ici i zivot i trening.

Gumac:
Oprosti, nemoj se ljutit. Zagubio sam se u ovome svemu jer je počela rasprava, posložit ću sve u glavi pa ću javit kako je prošlo kroz koji mjesec. Hvala puno

Bsbejs5:
Ne ljutim se,daleko od toga,samo ovo postaje neozbiljno pa sam zato morao da ti kazem.Definisi koji su ti ciljevi i sta ti je primarno i time se rukovodi.Pozdrav.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju