Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
Negativna,forsirana ponavljanja
milan0507:
Daske strahovito daju na cvrstini. Video sam kad sam bio kod jednog naseg bencera i kad mi je stavio 210 na 3 daske. Organizam popali sve lampice. Imam i slingshot al ne vidim neku vajdu od njega jer preuzima veci deo tereta dok je teg na grudima.
BUKAS:
Da, da slazem se sa ovim. Jedini put kad sam uradio 200 je bilo sa 3 daske dvojku. To je bio toliki pritisak, strasno nesto. Pre bih ubacivao daske, nego negative u svakom slucaju. Cak i pin pres.
Bsbejs5:
--- Citat: The Animal April 30, 2014, 02:38:56 pre podne ---Sa vremena na vreme radim forsirana za bench , negativna jedino da osetim tezinu na rukama i skoncentrisem pri spustanju tega ali najvise mi znace board press i zakljucavanja sa vecim tezinama , tako i navikavam cns na tezine i korektno mi ide za sada . Moras da probas sta tebi odgovara , a sta ne . ;)
--- Kraj citata ---
Najbolje je probati pa vidjeti,ja eksperimentisem sa raznim vidovima Pl treninga,pa cemo malo ubaciti i ova forsirana ponavljanja.cisto da vidimo kako organizam reaguje.
Bsbejs5:
--- Citat: BUKAS April 30, 2014, 10:42:01 pre podne ---Ja sam odustao od tog pisanja, jer posle par godina pisanja, nisam video vise svrhu. Prosle godine kad sam se i povredio, nisam imao sta da pisem i evo to traje i danas. Doduse lagano se vracam, al daleko je to od nekadasnje forme. Iskreno, ne vidim poentu pisanja, jos pogotovo na ovom forumu, koji je prvenstveno bilderski i nisam nasao vise od pet ljudi koji bi nesto pisali. Tako da, mozemo deliti iskustva al vise od toga, bar sa moje strane, nop.
--- Kraj citata ---
BUKAS,citao sam tekstove koje si pisao i svaka cast,vidi se da si izuzetno verziran u Pl.Ali ja nijesam konkretno mislio na klasicno pisanje vezano za clanke.Nego vise za neko razmjenjivanje misljenja,iskustava i sl..
Bsbejs5:
Daske su odlicna varijanta,mada je po meni i floor press neprevazidjena vjezba.Ne znam jeste li ga radili koliko?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju