Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
Negativna,forsirana ponavljanja
milan0507:
Benc je dobar, mrtvo nije lose.Verujem da ce ici jos bolje kad se vratis opet u ovaj tip treninga. Za cucanj se ne slazem za dubinu :D Milimetar ispod paralele je nama dovoljno :)
Bsbejs5:
Zahvaljujem.:)A sto se tice cucnja,ja radim skroz duboki jer je to jedina vjezba u kojoj mogu da odradim noge sto bi rekli u fullu.A i otkad ga tako radim napredovao sam dosta u snazi.Sto se tice onda cucnja ispod paralele,tu bih onda mogao bas,bas dosta da iscupam.A mrtvo,kazem ti nijesam jos radio maxmum,jer cu morati da se "opasam' bandazama pa cu onda da probam.Moram ti ispricati kako sam radio zadnji trening mrtvo.Nijesam njega radio kao prvu vjezbu na treningu,vec sam uradio prvo zgibove sa 80 kila na sebi po par ponavljanja.Onda sam uzeo sipku i radio mrtvo zakljucno sa 200 kilograma.Naime,to sam uradio kako bih sto vise isforirao podlakticu i ojacao hvat sake.Koliko je bila jaka upala sjutra dan u tim misicima,na poslu nijesam mogao da drzim fasciklu.:)A kakav si ti Milane sa bencom?Posto sam u nekim od postova vidio da si se doduse prije par godina navodio da ti je to najslabija karika,a koliko sam iz nasih diskusija uspio da primjetim da sad radis s nenormalnim kilazama.
Bsbejs5:
Milane,mozda nijesi procitao zadnji odgovor do kraja..Ja te pitah koliko ti benchujes sad?
milan0507:
Radio sam na takmicenju 180kg sa zadrskom. Mislim da sam imao vise. Trenutno ne znam, ali se nadam 200 sa pauzom u oktobru.
Bsbejs5:
Mnogo dobar rezultat.Koja si kategorija?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju