Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
Negativna,forsirana ponavljanja
milan0507:
Tako je.
Bsbejs5:
U pravu si onda.Taj cetvrti dan ti fali sigurno.A radis li ikako zgibove i propadanja kao pomocne vjezbe?
Bsbejs5:
Ovo sam te pitao jer ja imam jednog druga konstitucije slicne tebi.Ne treniramo sad vise jer je on na radu u Poljskoj.Naime on je tezak 140 kilograma,ali radi po 12 zgibova i jedno 20-tak propadanja.On recimo bez problema benca preko 200 kilograma i upravo mi je pricao da su ove dvije vjezbe nenormalno pomogle u snazi jer dici 140 kila na razboju 20 puta nije mala stvar.
milan0507:
Jeste, vezbe su odlicne. Zgibove ne mogu, tj nemam zivce da krecem od nule sa njima.Propadanja mogu da uradim 12 recimo sad iako ih ne radim ali osecam kao da ce rame i lakat da mi eksplodiraju.Stvarno su vezbe odlicne, ali taj momak je verovatno krenuo od malih nogu da ih radi.Imamo u teretani jednog mladog momka koji sa svojih 110 kg radi zgibove sa 70kg opterecenja i to radi skroz pristojna ponavljanja.Ko god moze da ih radi neka ih satire.
Bsbejs5:
On je zaista mogao da ih radi,pa je onda batalio par godina sa treningom,a kad se vratio radio je samo benc,cucanj,mrtvo,military,zgibove i propadanja.Sa tim vjezbama je postao toliko jak da je to bilo nevidjeno.Ali on je za zgibove i propadanja imao celicnu volju.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju